Hosta tips

June 1

Hosta tips

Hostas er skygge-tolerant planter værdsat for deres attraktive blade, fås i farver og kombinationer af guld, grøn, blå og hvid. Mange hostas tilbyde overraskelser som sæsonen skrider frem, ændre farve fra grøn til gul eller gul til hvid. Løvet er dramatiske, er Hostas lilylike blomstrer prangende så godt. Plantning hostas i kreative måder vil vise de dejlige planter bedst muligt.

Grupper af tre

Store hostas plantet i grupper på tre skabe en imponerende display. Tre identiske hosta plantesorter i en trekant, med hver hosta fordelt omkring 12 inches fra hinanden. Som Hostaer modne, vil afstanden mellem hver plante fylde i, at skabe udseendet af en enkelt, stor hosta.

Hosta Bed

Lyse et semishady område med en lille seng fyldt med lutter hostas at skabe en cool, elegant miljø fyldt med farver og teksturer af de attraktive planter. Kombinere små Hostaer såsom 'Juni', en ærbar hosta, der maxes ud på 15 inches høj med større sorter som 'Krossa Regal", som vil vokse til en højde af 3 fødder. Kontrast solid farver som 'Love Pat', en attraktiv blå-grønne hosta, med brogede sorter såsom bi-farvet 'Frances Williams'.

Sollys

Selv om hosta er værdsat for sin evne til at trives på skyggefulde områder, de fleste sorter vil drage fordel af et par timer af morgen sollys eller dappled lys under et højt træ. Hostas med blå blade som "Big Daddy" foretrækker mere skygge, mens gul og guld sorter som 'August Moon' eller "Stegte grønne tomater" kan tåle mere sollys. Dog for meget varme og lyse eftermiddag sollys vil svide planterne, forårsager kanterne af blade til at blive brune.

Haven sti

Plante hostas langs en skov haven sti hvor planterne vil være synlig og nemt værdsat. Vælg små Hostaer såsom 'Gold Standard', medmindre din have stien snor sig gennem et område med plads til store, dramatiske hostas. De duftende blomster af hostas som 'Duftende buket' vil give en let duft, der vil øge din haven sti.

Følgesvend plantning

Plante hostas sammen med foråret-blomstrende løg som krokus, påskeliljer, vintergækker og tulipaner. Når foråret bloomers dør, skjule hostas løv, indtil det kan sikkert fjernes. I sommeren farvestrålende kontrast hostas med skygge-elskende planter, såsom begonier og impatiens. Planter som vild ingefær og bregner parre godt med hosta, at skabe atmosfæren af en skov have.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com