Spisestue Design Idéer

November 22

Spisestue Design Idéer

Spisestuer er steder til at indsamle over et måltid og dele samtale. Du kan bruge din spisestue hver dag eller bare på særlige lejligheder. Design spisestue med en farvepalet, der er appetitvækkende og stil, der flyder med resten af dit hjem.

Funktion

Hvis du har plads problemer, overveje at kombinere formål gerne installere en hel væg af boghylder for et bibliotek dining kombination. Male hylderne, sort til en moderne touch eller udskårne trim at holde med tradition. Look for en tabel, der har en flip toppen så spisebordet kan konvertere til game-borde.

Spisestue farver og stil

Ændre op din spisestue af maleri traditionelle stykker i moderne farver. Male en messing lysekrone pink til at matche en chic chokolade brun plads. En hvid piedestal tabel accenter støbning og trim, som allerede er i rummet. Glaseret blå vægge pop mod hvide møbler og låne en strand eller land stil afhængigt af hvordan du accessorize spisestuen.

En fransk land spiseplads er en komfortabel tema. Brug træ bjælker på loft, svag mønstre på gardiner og en slidt tæppe på gulvet. Uoverensstemmelse mellem stole kan arbejde til din fordel ved at male hver stol forskellige lyse regnbue farver som gul eller turkis. En fugl tema er et sjovt supplement til et middagsselskab, og du kan oprette en med reden sted kort indehavere og en himmelblå palet.

Gøre din spisestue mere indbydende med stof til at bryde op en grundlæggende spisestue sæt og tilføje karakter til et rum. Slipcover stolene og tilføje en dug for at blødgøre pladsen. Bruge en sofa på den ene side af tabellen i stedet for stole for ekstra komfort. Placer spisebordet mod et vindue for at gøre brug af vinduesplads. Fire stof arm stole rundt om et rundt bord kan give området mere en stue føler. Et stof lysekrone er et moderne twist på en traditionel messing lampen.

Pladsbesparende ideer

Det er muligt at lave en lille spisestue føles som en grand hall. Lægge gulve på diagonalen at gøre rummet synes længere. Glarmestre er en ekstra udgift og bare kan gøre din spisestue, føler rodet. Hvis du ikke har brug for beskyttelse af personlige oplysninger ikke bruger gardiner i en lille spisestue. Hvis du har brug for forhæng, matche dem til vægfarven så gardinerne blandes uden overvældende et lille område. Glas top tabeller og åben ryg stole tillader lys flytte rundt i lokalet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com