De bedste kommercielle-Grade Gas streng trimmere

June 3

Streng trimmere er enheder, der har roterende nylon linje i slutningen af en aksel. Linjen trims ukrudt og græs ved spinning ved høje hastigheder. Kommercielle modeller, der anvendes i landskabspleje eller gård arbejde er normalt gas eller propan drevet som disse brændstoffer giver kraftigere opskæring for vanskelige plantemateriale.

Stihl FS 55 RC-E

Denne kraftfulde, kommercielle-grade streng trimmer var designet for tunge brug. Eksperter på Popular Mechanics siger, at denne model bruger en 27 cc to-takts motor, der bruger en benzin og olieblanding, hvilket betyder, at det kan skabe mere forurening og er sværere at starte end en fire-takts motor. FS 55 RC-E har masser af skærekraft og bruger en tykkere nylonsnor til at skære gennem det hårdeste ukrudt og pensel. Bump feed system erstatter slidt eller brækket nylonsnor med friske streng med en simpel bump på en hård overflade. Disse systemer kan skade i hovedet, men de er meget bekvemt.

ECHO SRM 210i

Denne model bruger en buet skaft, som mange mindre streng trimmere bruger til at gøre enheden mere behageligt for brugeren, men mange professionelle foretrækker en lige skaft til ekstra strøm. Echo SRM 210i bruger en lige skaft og en let start system, siger Galt hjem køber Guide. En af grundene til denne model er ideel til kommerciel brug er dens 17-tommer skære skår, hvilket gør det hurtigt af store arealer. Det kun har en et-års garanti for kommerciel brug, og det kan ikke levere så meget strøm som andre gas-drevne modeller.

Honda HHT25SLTAT

De fire-takts motor, der står bag HHT25SLTAT sikrer en jævnere drift med mindre vibrationer og mindre luftforurening. Ifølge ConsumerSearch giver denne model masser af magt. Motoren kan vippes i praktisk talt enhver retning uden skader, og skjoldet vragrester er bred og giver masser af beskyttelse fra flyvende plantemateriale eller klipper. Dens vigtigste ulempe er dens tunge vægt. Når næret, kan det vejer så meget som 14 lbs, som kan hurtigt blive beskatte under en dag værd af landskabspleje.

Husqvarna 125L

Selv om det bruger en to-takts motor, string denne kommercielle kvalitet trimmer begyndte nemt og drives gnidningsløst under afprøvning, ifølge Popular Mechanics. 28 cc motoren giver alvorlige strøm til skærehovedet. Skjoldet specialdesignet vragdele forhindrer ukrudt eller græs fra tilstopning den streng, som ofte stopper trimning processen med andre streng trimmere. Den største ulempe ved denne model er dets høje pris. Hvis du ejer en landskabspleje firma, kan prisen være værd at den ekstra kvalitet og skærekraft.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com