Er Gardenias enårige eller stauder?

June 7

Er Gardenias enårige eller stauder?

Gardenias er flerårige stedsegrønne buske og små træer. Disse planter nyde direkte sollys og gennemsnitlige temperaturer på 68 grader Fahrenheit eller højere. Afhængigt af klima- og dyrkningsforhold opfører nogle planter, gardenia sig som en årlig.

Historie

Gardenia arter tilhører plante familie rubiaceae. John Ellis navngivet arten efter sin ven Dr. Alexander Garden, en Amerika botaniker. Oprindelsen af gardenia anlægget startet i de sydlige dele af Kina. De vokser naturligt i tropiske dele af Asien, Afrika, Australien og Hawaii.

Typer

Der er over 200 arter af gardenia. De to hovedtyper af gardenias er gardenia jasminoides Ellis og gardenia thunbergia L.f. Nogle andre typer af gardenias er gardenia brighamii, gardenia psidioides, gardenia taitensis, gardenia jasminoides 'plena' og gardenia jasminoides radicans. Gardenias komme i enkelt eller dobbelt blomstrende sorter. Gardenia brighamii er en næsten uddøde træarter beliggende i Hawaii.

Funktioner

Gardenias har voksagtige blade, som er grønne og læderagtige kan lide. Bladene udvikle i formationer på tre eller fire blade. Gardenia har elegante hvide blomster med en sød duft. Blomsterne vokser i klynger i nuancer af hvide eller blegt gule starter i midten af foråret indtil midten af sommeren. Denne plante spænder i højder på 3,3 til 49 fod i højden.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com