Hvordan man kan genoplive din køkkenskabe

June 13

Genoplive din køkkenskabe behøver ikke at koste en formue eller tage mere end et par weekender. En ny maling job, hardware eller endda nye døre, kan bringe nyt liv til dine skabe. Tage et hårdt kig på, hvad du har og laver en plan opdatere og forny den.

Instruktioner

•Evaluate din nuværende køkkenskabe. Er de i god form, men forældede? Er maling eller pletten nusset? Kan du opdatere dørene og holde baser? Gøre en handlingsplan for at genoplive din skabene.

•Tag døre fra skabet baser og tømme alle hylder. Slippe af med eventuelle hylde papir og giver i hylderne, døre, og baserer en god krat. Nogle gange at få alt mousserende ren livens dem op.

•Purchase nye knapper, trækker og hængsler. Matche enhver metallisk finish til dit køkken vandhane. Der er snesevis af muligheder for skab drejeknapper og skuffen trækker fra lunefuld til enkel og strømlinet.

•Paint eller re-plet din skabene. Fjern alle gamle finish og sand overflader. Det er nemmest at male skabene, mens dørene er slukket. Højglans maling er bedst for køkkener, fordi det er let at rengøre. Prøv at male indersiden af skabene en anden farve end ydersiderne, eller pletter dem for at matche din spisestuemøbler.

•Udskift skabslåger. Det er betydeligt billigere at købe nye døre end for at erstatte hele skabene. Hvis din baser er i god form, kan du overveje at forlade nogle af dine skabslåger off alle sammen for at vise dine retter.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com