Home Retsmidler for at slippe af Pet Urin lugter fra flise

06/14/2013 by admin

Home Retsmidler for at slippe af Pet Urin lugter fra flise

Pet Urin har en særskilt, ubehagelige lugt, at du ikke vil have dvælende i dit hjem. Rense det ud af flise er vigtigt ikke kun for dig at være i stand til at være komfortabel i en lugt-fri hus, men også at beskytte den mod fremtidige pletter. Hvis dit kæledyr kan lugte urin på flise, kan de tisse på det samme sted igen og fortsætte med at "markere" den.

Skålen vaske

Hvis urin pletten er frisk, først tørre det, med en klud eller køkkenrulle. Når du har dyppet op alle urinen, skylles området med vand og tør igen. Oprette en stærk opløsning af skålen vaske og vand og vask ned det flisebelagte område hvor rod var. Krat på enhver injektionsmørtel, der måske er blevet farvet med en gammel tandbørste eller en nylon pensel. Når det er alle blevet renset, skylles området med koldt vand.

Eddike

For en ældre plet på flise, der stadig har en dvælende lugt af urin fra kæledyr, bruge hvid eddike. Oprette en løsning på én del eddike til en del vand. Brug en blød klud til at vaske den farvede flise. Hvis lugten kommer fra injektionsmørtel, dyppe en tandbørste i ren eddike og bruge det til at skrubbe injektionsmørtel. Eddike er surt og der er en chance for det kunne etch din flise, så før du bruger det, teste et lille område. Sted et par dråber eddike på flisen og lade det der for flere timer, så check at se, hvis det forårsagede nogen skader. Hvis ikke, skader det vand og eddike blanding bør ikke flisen.

Bagepulver

Du kan lave en fjernelse af lugt pasta ud af bagepulver og vand. Begynder med 1 kop bagepulver. Tilsæt vand til det, indtil du har en tyk pasta. Slather pastaen over den flise, der lugter af urin fra kæledyr. Arbejde bagepulver i injektionsmørtel, hvis det er kilden til lugten. Lad pastaen i en halv time, derefter skylle det væk. Hvis lugten returnerer selv efter benytter baking soda pastaen, skal du kunne prøve en enzymatisk renere, som vil målrette de proteiner, der urin pletter forlade bag. Forsegling injektionsmørtel vil også blokere pet lugt inde i det fra kommer ind i lokalet.

Relaterede artikler