Hvordan man kan male en ny appelsinskal loft tekstur

March 9

Hvordan man kan male en ny appelsinskal loft tekstur

Male et brugerdefineret appelsinskal loft i dit hjem ved hjælp af latex maling og ruller lavet netop for tekstureret lofter. Fordelene ved at anvende tekstur til loftet omfatter skjule drywall installation fejl, at skabe en støjskærm og leverer et professionelt færdigt look til din loft overflader. Det meste af tiden, er lofter med appelsinskal teksturer hvide. Tilføje farve til dit loft, selv off-white, beskytter den kridtagtige tekstureret overflade, gør loftet nemmere at rengøre og tilføjer et element af uventede farve til rummet.

Instruktioner

•Tag alle indretning og møbler elementer ud af lokalet. Hænge tynd maler plast plader på væggene. Brug malerens tape og ikke afdækningstape til at hænge ark, så malingen ikke dryppe på vægge. Dække tæppet eller andre gulvbelægning med drop klude eller tunge plast tarps. Anvend maler tape fast på væggen, loftet er tilsluttet. Børste båndet ned godt med din finger.

•Sæt rullen dække på rullen rammen. Skrue rammen roller i en udvidelse pole. Hæld orange peel tekstur latex maling i en rulle gryde. Bruge en ru nap roller lavet for maleriet gips overflader og våde rulle med maling.

•Drej maling på loftet i glat, selv-presset strøg. Skub ikke hårdt mod roller i et forsøg på at tilføje flere maling til væg. Forvent at anvende to eller flere lag af maling. Vent ca fire timer mellem tilføjer hver lag af maling.

•Klippe i kanterne af loftet. Bruge en vinklet børste og dyppe spidsen af pensel i maling. Børste på malingen ved hjælp af vinkel kun - dab malingen på nogen af områderne appelsinskal vanskeligt at dække. Forstå denne proces er tidskrævende, især med orange peel tekstur. Forsøge at rulle malingen så tæt på kanten af loftet som muligt til at mindske det tidsforbrug maleri kanten af loftet.

•Look tæt på hver en bid af overfladen fra forskellige vinkler. DAB maling på nogen områder paint roller ikke omfatter med en gammel pensel eller svamp. Lad det tørre.

Tips & advarsler

  • Hvis tekstur begynder at komme væk fra loftet, når du maler, straks stoppe maling-processen. Lad hvert lag maling helt tør før du tilføjer det næste lag.
  • Nogle af tekstur kan falde, når du anvender maling. Bære beskyttelsesbriller for at undgå partikler fra at falde i øjnene.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com