Hvordan man opbygger en Bar i dit soveværelse

June 24

Hvordan man opbygger en Bar i dit soveværelse

Soveværelser har ofte mindre plads til gåture og manøvrering, og som følge heraf barer indbygget i soveværelser normalt er tyndere og rager mindre ind i stuen. Baren ramme kan skrues ind etage for yderligere stabilitet om nødvendigt, selvom relativt sindige miljøet omkring et soveværelse bar ikke kræver altid skridt. En passende bar kan være sammensat af en 2 x 4 ramme omgivet af en krydsfiner dækning og en tyk bar top, ideelt set lavet af en tungere og mere attraktive træ.

Instruktioner

•Indstil to 48-tommer 2 x 4 brædder med en stor overflade ned parallelt med hinanden og omkring 4 fødder fra hinanden. Placer to flere af disse brædder oven på dem, vinkelret og overlappende så de gør en 48-tommer kvadrat frame. Skru to 2 1/2-tommer træ skruer i hvert hjørne, ned gennem den øverste bord og ind i bunden bestyrelsen. Gentag for at gøre en anden firkantede ramme.

•Strømforbrug i standby op disse firkantede rammer og rum dem 6 inches fra hinanden og parallelt. Have en assistent, holde dem på plads og sæt 6-tommer 2-af-4s mellem hvert af hjørnerne, således at de store flader af disse små bestyrelser ansigt sider. Bore to 2 1/2-tommer træ skruer gennem hver firkantede ramme og ind i hver ende af disse små bestyrelser. Gentag med fire flere af disse bestyrelser, placeret mellem midten af hver side af rammerne, med en stor overflade flush med den udvendige kant af rammen.

•Hold en 3/4-by-12-by-48-inch krydsfiner bord mod en af de tynde sider af rammen. Skrue 2-tommer træ skruer gennem den indvendige side af rammen, gennem 2 af 4s og i krydsfiner, mellemrum skruer hver 12 inches. Gentag for at vedhæfte en identisk krydsfiner bestyrelsen på den modsatte side af rammen.

•Hold en 3/4-af-48-x 49 1/2 tommer krydsfiner bord mod fronten af baren, således at det dækker kanterne af to side krydsfiner bestyrelser. Fastgør det på plads ved at skrue 2-tommer træ skruer gennem indersiden af rammen og i denne front bord, mellemrum skruer hver 12 inches.

•Indstil en bartop bestyrelse, der er mindst 1 1/2-ved-13-af-49 inches på toppen af rammen. Placer det jævnt og lægger det på plads ved at bore huller hver 12 inches op gennem indersiden af rammen og ind bartop bestyrelsen. Vedhæfte 2 1/2-inch skruer i hullerne.

Tips & advarsler

  • Afslutte baren ved at anvende en frakke af maling eller pletten til ydre.
  • Vedhæfte baren til jorden, hvis det ønskes ved at skrue 2 1/2-inch skruer gennem rammen og i gulvet.
  • Ikke stå eller kravle på linjen.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com