Lille Crabapple træsorter for Minnesota

June 25

Lille Crabapple træsorter for Minnesota

Blomstrende paradisæbler er blandt de mest pålidelige prydtræer for Minnesota landskaber på grund af deres tolerance over for vinterkulde. Vælg små sorter store containere, haver med begrænset plads eller til anlæg i en bygning foundation seng.

Størrelse

Hundredvis af sorter af paradisæbler findes, spænder overalt fra 6 til 35 fod høje ved modenhed. En små crabapple generelt modnes til en højde ikke mere end 10 til 12 fod.

Eksempler

Rød Jade og David er eksempler på paradisæbler egnet til Minnesota haver, modne ikke højere end 15 fod. Sorten Tina er normalt podet på grundstammer og modnes som en træ-lignende busk 4 til 7 fod høje.

Overvejelser

Paradisæbler er modtagelige for de samme sygdomme og lidelser som æbletræer. Vælge sorter kendt for at vise resistente over for problemer som cedertræ - apple rust, fireblight og apple skurv. Vokse crabapple træer frugtbare, fugtig, veldrænet jord, der modtager mindst otte timer i direkte sollys. I nordlige og vestlige Minnesota, plante den hvor det er afskærmet fra tørring vinter vind.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com