Foråret plantning Guide til Indiana

06/27/2013 by admin

Foråret plantning Guide til Indiana

Foråret er et ideelt tidspunkt for landskabspleje og haven forberedelse i alle områder af Hoosier stat. At vide hvilke måneder til at plante planter i kan være nyttige i at sikre en have succes.

Træer

Træer kan plantes i foråret efter faren for første frost. Nogle træer, der er godt at plante i den nordlige del af staten omfatter eg og fyr, mens beboere i det sydlige Indiana måske ønsker at plante kastanje eller Kaki træer.

Tidlige forår grøntsager

Beboere i den sydlige del af staten kan begynde at plante afgrøder som asparges, grønkål, salat, løg og spinat i marts. Beboerne i den nordlige del af staten vil typisk skulle vente indtil begyndelsen til midten af April til at plante disse afgrøder.

Senere foråret grøntsager

I det sydlige Indiana, tomater, spinat, okra, kan majs og agurker plantes i begyndelsen til midten af April. Disse afgrøder skal ikke plantes før begyndelsen af maj i det centrale Indiana eller midten af for sent kan i nordlige Indiana.

Frugt

Frugter som jordbær, brombær og hindbær kan generelt være plantet i April i hele staten. Jordbær planter bør være mulched stærkt for at beskytte mod en uventet sene forår frost. Rabarber kan plantes fra kimplanter, eller modne planter kan være opdelt og transplanteret på dette tidspunkt også.

Relaterede artikler