Sådan Care for glatte trægulve

July 1

Sådan Care for glatte trægulve

Løvtræ er en populær gulve option for mange boligejere, og de arbejder godt sammen med en række forskellige decors. Desværre, trægulve kan være temmelig glatte, og kan forårsage falls eller skade for beboerne i hjemmet. Glatte trægulve er ofte forårsaget af voks oprustning eller højglans finish. Ved hjælp af passende forsyninger og teknikker, kan du forbedre sikkerheden i dit gulv samtidig bevare sin naturlige skønhed.

Instruktioner

• Rengør dit gulv med en løsning på én del eddike til to dele vand. Anvende denne løsning ved hjælp af en blød moppe, og undgå "oversvømmelse" træ med vand. Lad gulvet tørre naturligt, eller tørre det af med en ren, fugtig moppe hvis der er en dvælende eddike lugt. Eddike vil ikke efterlade en glat oprustning ligesom mange gulv rengøringsmidler og kan bidrage til at fjerne gamle oprustning efterladt af andre produkter. Afhængigt af hvor meget voksagtig oprustning er på gulvene, kan du skal gentage denne proces, eller øge eddike i eddike/vand opløsning.

•Treat gulvet med en anti-udskridning produkt som Skid sikker. Mens der er en bred vifte af produkter på markedet, der forhindre udskridning, indeholde mange grynet toplakker eller aggregeringer, der er uinteressante på træ gulve. Skid Safe er en flydende topcoat kun, og har ikke grynet konsistens eller mærkbar aggregater. Dette produkt er malet på ved hjælp af en rulle eller pensel, og har minimal indvirkning på gulvets udseende.

•Sæt skridsikker beskyttere under møbler ben. Møbler, der flytter alt for let på et glat gulv er ikke kun et problem for gulvet i form af skader, men det kan også forårsage skade for beboere og gæster.

•Sand og omlakering dine gulve, hvis du har betydelige voks oprustning. Du kan ansætte en lakering selskab til at udføre denne opgave, eller udføre arbejdet selv. Fjern aktuelle finish ved hjælp af et bælte eller hånd sander, så færdig med en lys frakke af lak eller træ gulv sealer. Vælge mat finish snarere end høj-gloss sorter til hindre gled.

Tips & advarsler

  • Tilføj smide tæpper til hyppige stier af rejser, som indgangen måder og i bunden af trappen. Bruge skridsikker tæpper eller under puder for at holde disse tæpper på plads. Før du anvender en skridsikker produkt til dit gulv, gøre en inconspicuous test patch at sikre look og effekt værker for dine behov.
  • Undgå behandling af gulvene med voks eller blank lak og fangere. Disse produkter mindske friktionen i gulvet, hvilket gør det glat. De har også tendens til at bygge over tid, hvilket kan gøre problemet værre. Hvis du vælger at sand og refinish dit gulv selv, være sikker på du følger alle instruktionerne for sander og lakflader for at undgå at beskadige dine gulve.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com