Hvordan man opbygger et lille vandfald med pumpe & klipper

July 10

Hvordan man opbygger et lille vandfald med pumpe & klipper

Bygge en lille vandfald i din baghave vil ikke kun tilføje værdi til dit hjem, men det vil give dig et lille stykke af sindsro i din egen gård, tiltrækker et stort udvalg af fugle, sommerfugle og andet dyreliv. Opbygning af et vandfald er en udfordrende opgave, der kan tage et par dage at fuldføre, især hvis du har aldrig bygget en før, men når først færdig, du vil have et smukt vandfald, at du kan være stolt af.

Instruktioner

•Decide på placeringen af dit vandfald. Da du bygger et lille vandfald, placeringen er ikke alt for begrænset. Da du vil være at grave op jorden, er det imidlertid vigtigt at ringe til din lokale utility selskab til at finde ud af hvor alle underjordiske ledninger eller gasledninger er placeret.

•Outline den ønskede form af din have Dam eller bassinet ved hjælp af en haveslange. Oprette et bassin, der er mindst 2 fod bred. Dette er at sikre, at det vil holde vand nok til din vandfald kan fungere korrekt. Bruge spray maling til at markere bander af dit bassin.

•Dig op i bassinet med en skovl. Dybde af bassinet skal være ca 2 fødder dyb så det vil have kapacitet til at holde mindst 10 gallons af vand, der ikke er virkelig meget til et vandfald.

•Lay ned 2 inches af sand bassin i stueetagen. Sandet vil hjælpe med at holde eventuelle kviste eller klipper fra punktering basin liner.

•Sæt dammen eller bækken lineren i de gravet-out Dam. Udglatte rynker eller folder, og træk op i kanten, så de hviler lige uden for bassinet. Fastgør kanter med landskabspleje klipper.

•Dig en mindre sektion lige uden for bassinet, mindst 1 fod bred og 3 fod lang. Dybden af denne sektion skal være kun en tomme eller to. Placere Dam pumpe i dette afsnit og forbinde en fleksibel vandlinjen rør til pumpen. Fastlægge røret vandret, men placeret opad.

•Sæt dammen filtreres i bassinet og Tilslut anden vandlinjen rør til filteret, og derefter fra filter til pumpe.

•Sæt Landskabsarkitektoniske sten i afsnittet dug-ud fra den ene ende til den anden. Skjule den fleksible vandlinje rør med nogle af klipperne, at skabe et naturligt udseende. Sørg for, at to eller tre af de Landskabsarkitektoniske sten lidt overhæng bassinet. Dette er, hvor vandet vil falde fra.

•Drej på filteret Dam prime pumpen, og justere eventuelle nødvendige for vand at falde den måde du ønsker det til klipper.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com