Sådan installeres et glas Block Wall

June 17

Glas block vægge har mange fordele. For én tillader de lys at komme ind et værelse, mens du stadig holder privatliv ved at tilsløre opfattelse gennem glasset. De giver værelserne en overdådige look med indførelsen af et materiale, der ikke er traditionelt anvendes i væggene, og også give indtryk af et dyrt hjem opnormere. Takket være forbedringer i teknik og materialer er disse vægge både billig og relativt let at bygge. De fleste vil tage kun omkring en dag fra start til slut med et professionelt udseende.

Instruktioner

•Measure det vandrette område hvor glas block wall er til at blive installeret. Afgørelse om størrelsen af de blokke, du vil bruge. De kommer i forskellige størrelser. Tage størrelsen af en blok og tilføje 1/2 tommer til det for mørtel joint og opdele det ved måling til væggen taget tidligere. Dette vil fortælle dig antallet mursten nødvendige, men dette kan kræve nogle tilpasning at få ordentlig span. Gentag for lodret måling.

•Reinforce gulvbelægning til væggen. Glasblokke er meget tunge, når ind i en mur. Planlæg at tilføje understøtter under gulvet, eller lægge en strukturel støtte bestyrelsen mellem gulvet og den første række glas for ekstra styrke. Hvis det er muligt, test-fit blokke uden mørtel leddene for at sikre dette ikke vil være for tung. Kontroller, at placeringen af den nye mur er forholdsvis jævn.

•Lay et anker panel mellem den første blok og væg, det knyttet til med drywall skruer i væggen rammen. Hvis væggen ikke vil oprette forbindelse til en anden væg på siden, kan dette blive ignoreret. Blande mørtel i en stor 5-gallon spand, indtil det er den gennemsnitlige sammenhængen i dejen. Med en murske, sætte ned et lag af mørtel om 1/2-inch tyk over hele bunden af den første række. Lægge den første række af blokke, at få dem så lige som muligt med afstandsstykker i mellem. Tørre op overskydende mørtel med en klud inden det hærder.

•Sæt en T-formet spacer på toppen af forskellen mellem de første og anden blokke, og hver to indtil udgangen af rækken er opfyldt. Placere en standard hul spacer på åbne sider eller mod panelet anker, hvis der er en væg kan tilsluttes. Lægge endnu et lag af mørtel og begynde den næste række. Afstandsstykker og form af blokkene, sig vil holde niveauet rækker.

•En komplet de resterende rækker indtil nå den sidste række. Placere en anker panel langs loftet med drywall skruer og fuldføre den sidste række det samme som de andre, men ved hjælp af regelmæssig afstandsklodser i stedet for T afstandsstykker. Touch-up på ethvert område, der kræver mere mørtel. Sørg for, at blokkene er fri for overskydende mørtel og tillade dem at sætte et par timer. Når tør, børste mørtel leddene med mørtel fugemasse sammensatte at beskytte det og lade det tørre, ifølge instruktionerne produkt.

Tips & advarsler

  • At have hjælp på et projekt som dette anbefales.
  • De fleste kits omfatter spacere og anker paneler, men hvis bygning uden et kit, købe disse elementer separat.
  • Brug øjenbeskyttelse og handsker når du arbejder med blokke til at undgå skade eller hudirritation fra mørtel.
  • Den første række af blokke skal være plan eller alle efterfølgende rækker vil være ude af balance.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com