Hvordan at reparere en vand studs

July 14

Hvordan at reparere en vand studs

En utæt vand studs kan spilde vand og penge og forårsage skader på en gård og hjem, mens der generelt går uopdaget af boligejer. Fastsættelse af lækagen umiddelbart er meget vigtige og kan gøres nemt. I stedet for at kalde en blikkenslager og bruge flere penge, kan du foretage reparationer dig selv ved at følge et par enkle trin.

Instruktioner

•Locate læk. Twist den top cap lige bag håndtag med din hånd til at sikre, at det er sikret. Kontrollere hvis lækagen kommer fra tuden ved at dreje håndtaget til lukket stilling. Hvis studs er utæt ved håndtaget er lukket, skal du udskifte vaskemaskinen i vandhanen håndtaget.

•Drej vandforsyningen til studs ved at lokalisere og lukke hjemmets vand afspærringsventil. Når vandforsyningen er lukket, gå tilbage til den utætte spidsende og vride håndtaget for at åbne vandhanen og lindre vandtryk fra linjen.

•Hvis du vil udskifte vaskemaskinen i vandhanen håndtaget, du skal adskille hane håndtag. Brug en skruetrækker til at løsne og fjerne den skrue, som holder på vandhanen håndtaget. Fjern håndtaget, så brug en skruenøgle til at fjerne møtrikken bag det.

•Removing møtrikken vil afsløre en spændeskive. Fjerne vaskemaskinen og nærlæse. Udskift slidte eller beskadigede vaskemaskinen. Rene skidt og snavs fra området før udskiftning af vaskemaskinen.

•Tag vandhanen igen sammen og tænd for vandforsyningen. Teste studs ved at åbne håndtaget, lade nogle vand løber ud, derefter lukker spidsende. Vandhanen skal ikke længere lække.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com