Gør det selv: Elektriske varmt vandvarmere

July 24

Gør det selv: Elektriske varmt vandvarmere

Vandvarmere kan meget vel være mindst troede apparat i vores hjem--indtil de stoppe med at arbejde. Med en begrænset levetid, kan du være sikker på, at ene i dit hjem skal udskiftning en dag. Når tid kommer til at erstatte din elektrisk vandvarmer, kan du spare 200 til 300 dollars eller mere ved at installere den nye en selv. Elektriske varmeapparater for varmt vand er specielt velegnet til installation af kyndige boligejere.

Forberedelse

Slukke den vigtigste vandforsyning ventil til hjemmet. Åbne to eller tre varmt og koldt vand vandhaner, tilslutte en slange til afløb spidsende og tømme tanken i et gulvafløb eller udenfor. Mens tanken afløb, kan du afbryde strøm forsyning ledningerne fører til tanken.

På panelet kredsløb flytte breaker for vandvarmeren til den slukkede position. Adgangspanelet til ledninger er normalt på toppen af vandvarmeren og holdes på plads af en skrue. Fjern skruen og adgangspanelet. Inde vil du se to ledninger, enten sort eller sort og rød i de fleste tilfælde, selv om andre farver er muligt. En jordledningen tilsluttes en skrue i metal-sagen. Bruge en ikke-kontakt spænding tester til Sørg for, at strømmen er slukket. Fjerne wire nødder og snoet ledningerne med tang til at trække dem fra hinanden. Afbryde jordledningen fra skruen.

Tage afløbsrør off overtryksventil med en skruenøgle og gemme den til den nye enhed.

Når vandet har drænet fra den gamle vandvarmeren, Luk ventilerne på tilgangs- og afgangsåbninger rørene. Afbryde rørene på fagforeningerne, eller hvis der ikke er nogen fagforeninger, du måske nødt til at skære rør med en tubing ilder. Skær dem et par inches over vandvarmeren. Fjerne den gamle vandvarmer.

Nye VVS

Sæt den nye vandvarmeren på plads og justere hus rørene med nye indsugnings- og udstødningsporte. Sandsynligt, fittings på vandvarmeren vil være jern og din pibe er kobber. Det er bedst at adskille disse med en passende lavet af forskellige metaller kaldes en dielektrisk union. Dry-fit alle dele sammen med de dielektriske fagforeninger, nye kobber rør, kobber fittings og vand opvarmningsanlægget fittings inden montage og lodning dem.

Når delene passer og du er klar til at lodde, planlægge din næste trin. Først fjerne EU fra inlet eller outlet og sætte Teflon tape på trådene. Placere EU tilbage på plads og stram med en skruenøgle.

Næste, rengøre indersiden af den union del, der tillægger kobberrør og pels med flux. Rense røret, tilføje flux og sætte det inden for Unionen. Varme union med en lommelygte og lodde det. Den union del er messing og vil tage længere tid at varme end en konventionel kobber montering. Læg ikke for meget lodde. Bare to eller tre inches eller deromkring af loddetråd vil gøre tricket. Sætte Teflon tape på den nederste del af EU og deltage i to stykker sammen. Ikke glemme den plast isolator og spænd med en skruenøgle.

Alle, der mangler, er at tilslutte rørene nu på vandvarmeren med den eksisterende VVS. Rengør rørender og inde fittings stik tilføje flux, passer og lodde sammen. Se ressourcer nedenfor for mere information om lodning kobberrør.

Fjerne overtryksventil fra den nye vandvarmeren, tilføje Teflon tape til tråde og sætte det sammen igen. Skru den gamle overløb rør på sikkerhedsventil og VVS del skal være komplet. Åbne ventilerne og lade tanken fyldes med vand, som du tjekke for lækager VVS.

Hook op elektriske og Test

Fjerne adgangspanelet. Ved siden af panelet bør være en eller to runde cirkler kaldet knockouts. En skarp rap mod én med en skruetrækker vil bøje det væk og du kan vride det med tænger. Placer wire og ledninger stik i hullet og spænd stikket. Fastgør de to ledninger i vandvarmeren til to isoleret huset ledninger ved at dreje dem sammen (solid ledninger kun) og tilføje wire nødder. Det vil ikke noget, der går der. Endelig tillægger jorden skrue den nøgne jordledning.

Hvis en jorden jumper løb over varmelegeme vandrør og du har fjernet det, erstatte det nu.

Luk adgangspanelet og aktivere effektafbryderen. Give vandvarmeren, lidt tid og kontrollere, om vandet er varmer op ved at dreje på en vandhane.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com