Hvordan opbygger jeg en simpel Firepit?

July 28

Hvordan opbygger jeg en simpel Firepit?

Bålpladser er en stadig mere populære herlighedsværdi i ryggen yards på tværs af nationen. Let at opbygge og opretholde en firepit bringer en vildmark lejrbål hyggelige varme til dit hjem, og er et fantastisk sted at slappe af med familie og socialisere med venner.

Instruktioner

•Vælg din bygningssten. Mange centre home tilbud støbt, sikringsanlæg betonblokke, der ligner sten, med flade toppe og bunde, der gør dem nemme at stable. Du kan fastklæbe dem med lim, en meget enklere proces end mortaring dem og en mere sikker metode end blot lægge sten.

•Dig ud af en cirkulær grøft omkring seks inches dyb for at blokke. Linje i bunden af renden med sand eller grus til at oprette et niveau fundament for blokke, og give mulighed for dræning. Grave ud i midten af firepit.

•Indstil det første kursus i jorden; blokke bør danne en cirkel. Hvis blokkene ikke sidder korrekt, skære en ned til den rigtige størrelse. Ved hjælp af en mejsel og en mursten hammer, score blokken på alle sider på den bredde, du har til hensigt at bryde det, derefter strike blok på det punkt at bryde it renlig. Glat ud alle ujævne overflader ved hjælp af en hammer "hale." Chip off enhver fremmed tunger fra et enkelt kursus af mursten, så de vil lægge fladt på bunden af renden.

•Lay ud af blokke, ved hjælp af en tømrer niveau til at måle toppen af blokke, så de er selv. Tamp ned alle blokke, der står for høj; tilføje mere fyldstof nedenfor blokke, der sidder for lavt. Kontrol på tværs af firepit med en udvidet niveau for at sikre højden er korrekt hele vejen rundt.

•Anvend en fugepistol anvende murværk lim på toppen af blokke. Placer det næste kursus, modregning blokke, så de er centreret på sømme mellem blokkene nedenfor. Lå fire kurser af fire-tommer blokke for en færdig højde på 10 inches over jordoverfladen.

•Fyld firepit med grus. Indsæt stålring langs indre væg, at holde det flugter med toppen af de højeste kursus af blokke. Hvis der er nogen huller mellem ringen og blokke, fylde dem med grus.

Tips & advarsler

  • Spørg din lokale brandstation eller rådhuset vedrørende åbne brande-koderne. Mange Fællesskaber på risikoen for skovbrande forbyde brugen af bålpladser, mindst i tørre sæsoner eller i perioder med tørke.
  • Bygge pit i et område med lav-trafik til at undgå ulykker og personskader.
  • For at reducere risikoen for brand uden for pit, Find pit i et åbent rum, langt fra buske, haven, udhængende træer og bygninger.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com