Sådan foretages fejlfinding af en Copeland Sentronic

August 1

Mange Copeland Sentronic kompressor problemer kan løses ved at vide, hvordan olien er vedligeholdt og anvendes inden for enheden. Kompressoren skal have tilstrækkelige olie smøring, f.eks. Dens olie pres skal også være stabil og falder inden for et bestemt interval over krumtaphuset tryk. En klar suge filter spørgsmål som gør manglen på synlige olie skum. Ved at forske i disse og et par andre områder først, kan din fejlfinding hurtigt afsløre kilden til problemet.

Instruktioner

•Tjek for lækager, defekt systemdesign og dårlig rørsystemet. Utilstrækkelig smøring kunne forårsage de vigtigste bevægelige til at mislykkes.

•Kontroller at nettet olie pres er stabil og mellem 1,05 og 4,25 mere end krumtaphuset tryk. Slutte en trykmåler til olie pumpen og slutte et manometer til krumtaphuset at læse netto olietrykket. En tilstoppet suge filter vil forårsage unormale driftsforhold.

•Kontrollér om olie skum er synlige i kompressor olie synet glas. Hvis det er, vil olietryk ikke opbygge tilstrækkeligt. Passe en pumpe ned system eller krumtaphus varmer at reducere forsynet med fiasko. Montering af denne del vil også medvirke til at reducere kølemiddel migration, når kompressoren er slukket i en længere periode.

•Kontrollér, at suge superheat er 10K højere. Hvis overhedning er for lav, cylindervæg og stang, ventilen plade og stempel skader kan opstå. Erstatte ekspansionsventil og korrekt montere sensor pære. Øge køling linjer, hvis de er for kort ved at installere en akkumulator eller varmeveksler.

•Tjek for syre dannelse. Når olie kommer i kontakt med syre, vil bevægelige dele være beskadiget; motor burn-out vil forekomme i ekstreme tilfælde. Skifte olie og installere en suge filter beregnet til at fjerne syre.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com