Gør en eddike & blegemiddel Mix dræbe mug?

August 2

Eddike er en effektiv skimmel killer, som blegemiddel. Dog bør disse to kemikalier bruges separat til at befri overflader af mug. Hvis de kombineres til én blanding, er resultatet farligt for dit helbred i stedet for en mere effektiv skimmel remover. Sikre du bruge eddike og blegemiddel i den korrekte måde at fjerne skimmelsvamp.

Farer

Hvis to separate kemiske rengøringsmidler er effektive til at fjerne skimmelvækst, kan den naturlige antagelse være at blande kemikalierne sammen ville skabe et "super" kemikalie, der kombinerer styrken af begge rengøringsmidler. Blande kemiske rengøringsmidler skaber kemiske reaktioner, og i forbindelse med blegemiddel og eddike, frigiver giftige, farlige gasser. Denne sundhedstrussel opvejer langt eventuelle mulige virkninger mix kunne have på mug. Hvis du vælger at bruge både eddike og blegemiddel til at dræbe skimmel, skal du bruge en ad gangen.

Ved hjælp af eddike

På grund af de dampe, som blegemiddel giver ud, bruges eddike alene ofte som et naturligt alternativ til at fjerne skimmelsvamp. Bland en lige mængde eddike og vand sammen i en sprayflaske og spray fortyndet eddike blanding på formen. For skimmelsvamp, der er sværere at slippe af med, spray eller hæld eddike direkte på formen, uden at fortynde den med vand. Tillad eddike til at sidde på overfladen i et par timer før skylning det ud med rent vand.

Bruge blegemiddel

Hvis du vælger at bruge blegemiddel som en metode til at befri overflader af mug, fortyndes blegemiddel med vand. Blegemiddel at bruge passende mængde er ikke mere end 1 kop blandet med 1 gallon af rent vand. Skrub denne løsning på hårde, muggen overflader med en stiv børste. Efter vente mellem 15 til 20 minutter til blandingen for at rense og desinficere, anvende løsning til overfladen igen. Tørre overfladen ned med en klud fugtet med vand, og lade det helt tørre.

Sikkerhedsmæssige overvejelser

Ved rengøring af mug, især når du bruger blegemiddel, tag de rigtige skridt til at beskytte din sikkerhed. Bære beskyttelsesbriller, handsker for dine hænder og hud, og en maske til at beskytte din vejrtrækning. Giver mulighed for frisk luft kan cirkulere i rum eller område ved at åbne en dør eller et vindue. Efter rengøring af mug, forhindre det gentager sig ved at reparere eventuelle lækager, holder den indvendige luftfugtigheden på de korrekte niveauer og opretholde passende indendørs ventilation.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com