Hvordan man bruger maling fortynder til at fjerne oliepletter

08/07/2013 by admin

Hvis du parkere din bil, græsslåmaskine eller andre motordrevet værktøj på din indkørsel eller i din garage, er det uundgåeligt, at oliepletter vil trænge ind i beton eller cement. At fjerne disse pletter er ikke så simpelt som gnide med sæbevand, da olien ikke bare sidde på toppen, men snarere siver ind i cementen. Du har brug for en stærk opløsningsmiddel renere for at fjerne olien pletter, og fortynder kan arbejde på olien meget på samme måde det fungerer på malede vægge.

Instruktioner

•Sweep område til at fjerne overflade snavs og støv, så malingen tyndere uafbrudt adgang til olie pletten.

•Soak olie pletten, samt et par inches rundt om pletten i alle retninger, med fortynder. Tyndere vil trænge ind i betonen og bryde bånd af olie pletten, bidrage til at løsne olien.

•Dæk hele området med en absorberende materiale som kattegrus, majsstivelse, talkum eller tørt cement. Disse materialer vil absorbere olien, som tyndere løsner den. Tillad materiale til at sidde på overfladen natten over.

•Vacuum eller feje væk overflade-absorberende materiale og inspicere de farvede område. Anvende flere tyndere og absorberende materiale som nødvendigt, indtil pletten er helt væk.

Tips & advarsler

  • Om nødvendigt erstatte maling fortynder med mineralske spiritus eller terpentin.
  • Fortynder og andre opløsningsmidler er meget brandfarlige og producere stærke dampe. Bruge i et godt ventileret område væk fra stærk varme.

Relaterede artikler