Hvor hen til skrap-Wire en røgalarm i nybyggeri

August 7

Røgalarmer er afgørende inventar i et hjem eller forretning, der kan redde liv og beskytte ejendom i tilfælde af en brand. Disse alarmer bruge sensorer til at registrere røg og udsender en høj alarmlyd for at advare beboere, når der kan være en brand. Kabelforbundet alarmer installeres direkte i hjemmets elektricitetssystem, normalt herunder et backup batteri i tilfælde af en strømafbrydelse. Kabelforbundet detektorer kan installeres under en hjem byggeri, eller efter hjemmet er afsluttet, af en autoriseret elektriker.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen på de vigtigste panel.

•Skru røgalarmen loft boks til tværbjælke i loftet før drywall er blevet installeret. Hvis du allerede har installeret drywall, skæres et hul i drywall brug af Nøglehullet så for boksen loft og skrue boksen til tværbjælke. Køre en NM-B 14/3 kabel fra hjemmets strømkilde via en af den boks åbninger. Køre en NM-B 14/2 kabel gennem den anden åbning i boksen.

•RIP 6 inches af kablet beklædningen fra kablerne, så strip 0,75 inches af isolering fra hver ledning ende. Der bør være syv ledninger samlede, fire fra NM-B 14/3 kabel og tre fra NM-B 14/2 kabel.

•Tilslut to sorte ledninger til røgalarm ledninger modul sort wire vedhæfter en ledning stik og fastspænding det på plads ved hjælp af en crimper. Tilslut de hvide ledninger på samme måde. Tilslut den røde ledning fra NM-B 14/2-kablet til den røde eller orange ledning fra røgalarmen. Jorden ledninger anvendes ikke af røgalarm, så du kan forbinde to jorden ledninger til hinanden.

•Ledning enhver resterende røgalarmer efter trin 2-4, hvis du bruger flere røgalarmer.

•Sæt røgalarmen ledninger modul at røgalarmen og fastgør enheden til boksen loft monteringsbeslag, skubbe ledninger inde i boksen loft. Gentag med yderligere røgdetektorer. Tænd for strømmen og test for at sikre de fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Har installeret røgdetektorer i hvert soveværelse og på hver etage af dit hjem, at vælge et spot i loftet i midten af rummet. Udskift batterierne en gang om året, og test for at sikre røgalarmer arbejder hver måned.
  • Installation af en røgalarm bør udføres af en autoriseret elektriker til at undgå elektriske stød og forkert installerede detektorer.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com