Hvordan at rengøre rustfrit stål, der er misfarvet fra varme

August 22

Hvordan at rengøre rustfrit stål, der er misfarvet fra varme

Rustfrit stål har en fordel frem for andre former for metal, fordi det modstår ruster. Rustfrit stål bruges i ethvert område, hvor metal skal komme i kontakt med andre materialer på en regelmæssig basis. Køkkenredskaber fremstillet af rustfrit stål er også populære, fordi de er lav vedligeholdelse. Dog kan blive stribede rustfrit stål med grimme varme pletter. Der er ingen grund til at leve med pletter. Med et par enkle husholdningsprodukter er det let at ren rustfrit stål, der er misfarvet fra varmen.

Instruktioner

•Wash rustfrit stål med en blød klud dyppet i varmt vand, et par dråber opvask sæbe er opløst. Brug ikke slibende rengøringsmidler på rustfrit stål, eller andet rustfrit belægningen vil komme ud af metal og det vil i sidste ende rust.

•Tør objektet rustfrit stål med et håndklæde.

•DIP en blød klud med eddike og gnid over overfladen af rustfrit stål. Varme striber bør begynde at gnide ned af metal og overføre på kluden. Fortsætte med at gnide overfladen af stål kraftigt, indtil nogen mere striber kommer ud af overfladen. Hvis der pletter stadig, gå videre til trin 4. Hvis de er væk, skal du fortsætte til trin 5.

•Pour en lille mængde af club soda over en ren, blød klud. Gnide kluden kraftigt over overfladen af metallet indtil alle spor af varmeskader er fjernet. Metal skal skinne og se spejl-lignende endnu.

•Pour en lille mængde af olivenolie op på en anden tør, blød klud. Gnid olien i overfladen af rustfrit stål til ekstra beskyttelse mod varmeskader og at fjerne enhver striber forårsaget af problemer end varmeskader.

•Fjern alle overskydende olie med en tør klud før lagring af rustfrit stål.

Tips & advarsler

  • Bruge en rustfrit stål polsk fjerne lysende pletter såsom mad, tjære og overflade ridser fra overfladen af rustfrit stål. Disse rengøringsmidler sælges i de fleste hjem forsyning eller isenkræmmere, og indeholder små slibemidler, der let ridser overfladen af rustfrit stål, som fjerner de forurenende stoffer fra overfladen og efterlader metallet skinnende.
  • Hvis rengøring rustfrit stål gryder eller andre køkkenredskaber, ikke rense indersiden af puljen med noget, ikke der er sikkert for forbruget, såsom rustfrit stål polsk. Olivenolie bør også ikke anvendes inde i en pot fordi det kan blive harsk og ødelægge smagen af mad.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com