Soveværelse udsmykning idéer med Lightning McQueen

October 18

Racerbiler har altid lavet til cool indretning, men et tema, som indeholder Lightning McQueen vil overstråle enhver almindelig bil tema. Elskede stjerne i Disney/Pixar's "Biler" franchise, Lightning McQueen er en dynamisk lille rød racerbil med en masse hjerte. Indarbejde et soveværelse til at gøre dit barns hjerte race denne fartdjævel.

Vægge

Til die-hard fans giver et vægmaleri af en racerbane et slående indstilling. Tilføje vinyl wall stickers Lightning McQueen og andre tegn som Doc Hudson og Mater, så de ligner de tager omgange rundt i lokalet. Male resten af væggene himmelblå, så rummet har følelsen af at være ude i fri på galopbanen. I stedet for en vægmaleri, tage inspiration fra Lightning McQueens maling job for farvepaletten. Rød kan være overvældende hvis på alle fire vægge, så overveje at male en enkelt rød accent væg eller maleri på væggen op til chair-rail højde i rød og de øvre dele af muren og loft et mere afdæmpede farver som blå eller grå. En guld belysning-bolt væggen grænsen tilbyder spænding, som gør en "gaden" væggen grænsen med en malet sort stribe med en dobbelt-gul linje.

Seng og møbler

En buksetrold mellemstore Lightning McQueen bil-formet bed tilbyder et sjovt sted for små til at sove. Hvis en race bil bed ikke er mulig, giver dressing en almindelig seng med Lightning McQueen tema strøelse en sjov-fyldte alternativ. Varer købt på en auto body shop bringe en note af ægthed til rummet. For eksempel, omdannes en multi skuffe værktøj brystet til et natbord og sted at opbevare legetøj, mens et gear skab kan fungere som et stort garderobeskab.

Gulve og Vinduer

En sort gangen tæppe malet med en stribe af neon-gule stof maling er alt, hvad der er nødvendigt for at oprette en indendørs Route 66. Tilføje et tæppe til trægulve eller lagdeling tæpper med en område tæppe giver et ekstra blødt sted at sprawl komfortabelt, når et barn ønsker at læse eller spille. Sort og hvid ternet gardiner fremhæve windows ligesom ternet flag signalerer starten af en race. Pyntepuder i ternet stof eller med Lightning McQueens tal hænger sammen med en racerbane tema.

Tilbehør

Licenseret Lightning McQueen merchandise som plakater og modeller af den charmerende racerbil tilbyder en nem måde at accent rummet, men du bør ikke føler sig begrænset i disse stykker. Noget i forbindelse med banerne eller biler hjælper med at bringe rummet sammen. For eksempel, giver hjulkapsler eller vejskilte autentiske væg udsmykning. Trafikkegler eller en nyhed lyskryds tilføje lune til rummet. En nummerplade, der staver dit barns navn på døren slutter ud i rummet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com