Hvordan til luft tørre vasketøj i en lejlighed

August 27

Lejlighed boligen har sine fordele og dens ulemper, og en af ulemper er næsten altid spørgsmålet om tøjvask. Indhaling vaskeri til en ven eller slægtnings hus i weekenden, søger sofaen efter kvartaler for mønt-op-maskine, og betaler en ugudelige til at tørre dit vasketøj kun at have det komme ud fugtig igen og igen er irriterende. Så måske er det tid at lufttørre. Læs videre for at lære at luft tørre vasketøj i en lejlighed.

Instruktioner

•Come op med en plan for angreb. Hvis du gør vaskeri en gang om ugen og ikke går gennem tøj meget hurtigt, skal du kun luft tørre en belastning af vasketøj om ugen. Hvis du gør vaskeri en gang om måneden eller har børn, skal du en mere organiseret system, medmindre du vil vaske at overtage lejligheden.

•Vælg en placering. Afsætte en lille mængde af din lejlighed, udelukkende at lade vasketøjet tørre, helst ved et vindue eller en fan. Sætte det væk til firmaet, men denne måde det vil være ud af din måde og ikke vil overtage alle tilgængelige overflader.

Forpakket en stående fold-up tørrestativ og park i på terrassen, i dit badekar eller under et loft fan, hvis du ikke har en masse vasketøj til tørre på én gang. Det vil tage omkring 24 timer at tørre, så sørg for det er beliggende i et godt ventileret sted at fremskynde processen.

•Purchase en flad tørrestativ med metodetrin og netting for trøjer og elementer, der skal lægges fladt til tørre. Det er også fantastisk for tungere varer, der tager længere tid at tørre samt små elementer, der ikke let hænge på en lodret tørrestativ.

•Brug den tidligere nævnte tørring accoutrement ud over en faktisk hængende tøj linje, hvis du har en masse af vasketøj. Du kan nemt installere en fra væg til væg i din lejlighed, og der er endda bærbare indstillinger, hvis du ikke har tilladelse til at lave huller i væggen.

Tips & advarsler

  • Altid bruge masser af skyllemiddel i skylning, hvis du planlægger at luften tør dit vasketøj medmindre du vil have det til at stå af sig selv.
  • Hvis noget kommer ud stiv eller rynket, spray det med en wrinkle releaser og lad det tørre eller buste ud af jern.
  • Planlægge på forhånd. Hvis du ved, du har brug for noget i morgen tidlig, skal du vaske det dagen før.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com