Hvordan man laver et rengøringsmiddel til at fjerne mug

August 30

Hvordan man laver et rengøringsmiddel til at fjerne mug

Skimmelsvamp er en type svamp, der trives i mørke, fugtige og varme steder som bad og kældre. Venstre alene, skimmel vil sprede sig til nærliggende overflader. Fjerne skimmel fra dit hjem og forhindre dens tilbagevenden ved hjælp af løsninger lavet derhjemme. Mens kommercielle produkter kan købes til skimmel fjernelse, vil at oprette din egen skimmel fjernelse løsninger i hjemmet spare dig penge og Skåne dig, din familie og kæledyr den kemiske eksponering.

Instruktioner

•Opret en uforarbejdede skimmel fjernelse løsning ved at udfylde en sprayflaske med glat hvid eddike eller lige citronsaft. Spray løsningen på stedet af skimmelvækst og lad det sidde i 15 minutter. Anvende mere citronsaft eller eddike til formen, krat område med en ren svamp, og skyl med koldt vand.

•Mix op en alternativ skimmel fjernelse spray med to dele vand og en del 3 procent hydrogenperoxid. Spray den peroxid løsning på formen og lad det sidde i en time. Følge af skylning site af formen med almindeligt vand.

•Tackle hård mug pletter på flise eller i brusere eller badekar med en løsning på én del blegemiddel til 10 dele vand. Spray løsningen på formen og lad den blegemiddelopløsning tørre natten over. Påfør flere spray i morgen, krat overfladen med en svamp, og skyl med almindeligt vand.

•Kontrollér en æterisk olie-baserede skimmel fjernelse spray ved at blande 2 tsk af tea tree olie og 2 kopper vand i en sprayflaske. Spray tea tree løsning på enhver overflade fra badeværelser til lofter til træ møbler og lad det tørre helt. Støve skimmel; ikke skylle tea tree løsning.

Tips & advarsler

  • Bruge ventilerende fans i badeværelser eller åbne vinduer, hvis det er muligt for at holde skimmel-forårsager luftfugtigheden nede.
  • Selv naturlige fjernelse af mug rengøringsmidler kan have stærke lugte. Når du bruger blegemiddel eller tea tree olie, åbne et vindue, hvis du er følsom over for stærke lugte.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com