Bygning gesims bestyrelser

June 16

Bygning gesims bestyrelser

Gesims boards er trærammer bruges som en top behandling over et vindue. De gøre en nice efterbehandling behandling over forhæng eller kan stå alene som en vinduesdekoration. Normalt polstret pladevat og stof eller beklædt med tapet, er den underliggende struktur let at bygge, kræver enkle Tømrer færdigheder. Afhængig af tømmerhandlen eller en stor kasse hjem forbedring butik at skære tømmer kræves for jobbet gør for et projekt, som kun om nogen kan håndtere.

Instruktioner

•Measure vinduet for bredden af gesims board.

Hvis du bruger det alene uden forhæng, måle vindue fra uden for støbning til udenfor støbning og tilføje to inches for dimensionen gesims front bestyrelsen bredde.

Hvis hængende gardiner nedenunder bestyrelsens gesims hænge gardiner stang og tegne åbner forhæng deres fjerneste punkt. Mål fra den udvendige kant af rod og gardiner til den udvendige kant på den modsatte side af vinduet og tilføje fire inches for den forreste bord bredde dimension.

•Indstil længden af gesims board.

Hvor længe vil det udvide ned over vinduet? Det er typisk 1/5 længden af draperier. Gesims nævn, der ikke vil blive parret med forhæng er normalt 12 inches i længden, men kan variere fra otte inches til 18 inches. Ved, at jo længere det er, jo mere sandsynligt det vil overvælde vinduet. Vær opmærksom på placering af blinde hardware såvel som enhver udsigt bestyrelsen kan sløre, og bestemme længden foretrak.

•Measure vinduet for den nødvendige dybde bestyrelsens gesims.

Hvis det skal bruges alene, uden forhæng, gøre gesims bord fire inches fra væggen til det forreste kammer.

Hvis det skal bruges forhæng, måle fra væggen til den udvendige kant af hængende gardiner og tilføje to inches.

•Indstil dimensionen top støvhætten bestyrelsens gesims.

Top støvhætten for gesims bestyrelsen vil være breddedimensionen af den forreste bord af dybdedimensionen side stykker, plus ½ tomme til tykkelsen af krydsfiner front.

•Brug en sav, skære de fire krydsfiner stykker af gesims board: et forstykke (bredde af længden målt i trin 1 og 2), to side stykker (dybde bestemmes i trin 3 af dimensionen længde fra skridt 2) og én støvdækslet (bredde af den forreste stykke fra trin 1 af dybde måling af trin 3).

•Glue side stykker bag og flush med hver ende af forsiden af gesims bord og hammer efterbehandling negle gennem forreste i side stykkerne til at sikre dem permanent. Det kan hjælpe for at bore pilot huller først for at undgå opsplitning.

Lim toppen støv dække til toppen af de front og side stykker og fastgør med efterbehandling negle i 1/2-inch sider af hver, og sørg for at hammer søm flugter med træ.

Tips & advarsler

  • Hvis opbygningen af et stort antal gesims bestyrelser, vil en efterbehandling sømpistol, hvis tilgængelige, gøre jobbet gå hurtigere.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com