Iron-on Patch instruktioner

September 15

Iron-on Patch instruktioner

Iron-on patches kommer i alle mulige stilarter og faconer og kan bruges til at tilføje flair til et stykke tøj, eller som en metode til at reparere et hul i knæ af dine yndlings jeans. Uanset anvendelsesformål anvendes iron-on patches på samme måde i næsten alle tilfælde. Følg et simpelt sæt af instruktioner til korrekt overholde en patch til de fleste helst stykke stof.

Varme-resistent overflade

Placer tøj eller andre stof hvor du sætter plaster på en varme-resistent overflade som et strygebræt. FlyLady.net anbefaler andre muligheder såsom køkkenbordet, et skrivebord eller et skærebræt.

Så længe overfladen er robust og ikke er lavet af et materiale, der vil blive beskadiget af den høje mængde varme bænken jern, når du installerer programrettelsen, vil resultaterne blive en succes.

Center målet

Omhyggelig med at vælge det sted, hvor du vil patch skal overholdes. Husk at en jern-på patch er permanent og ikke kunne justeres, når varmen er anvendt.

Centrere det område, hvor du vil placere lappe i midten af den varme-resistent overflade. Sprede nok af stoffet på overfladen til at holde hele patch; ellers kan du forårsage rynker eller andre mangler i lappe.

Placer patch på området, præcis som du ønsker det skal vises på det færdige produkt. Igen, vil du ikke kunne flytte patchen, når varmen er anvendt.

Brug en presserende klud

Forebygge skader til patch mod varmen fra jernet ved hjælp af en presserende klud til at lægge en buffer mellem patchen og metal. FlyLady.net antyder et tyndt stykke bomuld materiale, såsom en T-shirt eller pillow sag. Læg kluden oven på lappe (uden at flytte patchen) og sikre, at det er glat.

Varme og Gentag

Drej en regelmæssig husholdningsbrug jern til indstillingen højeste varme og gør det muligt at få meget varm. Placere den hot jern på toppen af presserende klud og flytte jern over hele patch. Det er nemmest, når strygejernet er større end patchen og kan blive holdt på plads. Lægge så meget pres som muligt med hot jern i 60 sekunder og fjerne når hele plasteret har været trykket.

Fjerne den presserende klud og vend stoffet. Anbring kluden på den modsatte side af stof bag lappe. Sørg for stof og presserende klud er glat og tryk på strygejernet ned fra bagsiden af plasteret for yderligere 30 sekunder.

Fjerne den presserende klud og slukke for strygejernet. Give stof til at køle helt af før behandling. Programrettelsen skal nu fast på plads, og stoffet er klar til at blive brugt som planlagt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com