De bedste steder at bo i Houston

September 16

I de seneste år, er Houston begyndt at udvikle nye boligområder, tiltrække et yngre og mere forskelligartet publikum til downtown området. Og byens nærhed til Golfen gør det en perfekt beliggenhed for dem der nyder det åbne hav. Med en række kvarterer og masser af forstæder er der ingen mangel på samfund at vælge imellem for den nye transplantation eller hjem køber. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde de bedste områder i Houston for at ringe hjem.

Sugar Land

Hvis du ønsker at komme væk fra stress og jag i den store by, tilbyder denne sydlige forstad et behageligt sted at leve og rejse en familie. Ret velhavende, med gennemsnitlige familiens indkomst falder ca $130,000, Sugar Land er fuld af planlagte samfund med boliger spænder i rækken $300.000 til $400.000. Men denne heftig prisseddel kommer med en payoff, med mange kvarterer tilbyder deres egen tennisbaner, golfbaner og private klubber. Området er kendt for sine fremragende skolesystemet, og flere store selskaber, herunder Minute Maid, ringe Sugar Land hjem, giver jobmuligheder langt væk for beboerne. Allerbedst, er den store by kun en kort 20-mile drive væk.

Downtown

Mindre end et årti siden, downtown var Houston temmelig øde. Men i de sidste år, en bolig boom er begyndt, at skabe nye ejerlejligheder og high-end boliger, der har tiltrukket mange velhavende unge og ældre beboere søger at gå på Pension. Boliger i downtown er prissat stejlt, klatre så højt som $2 millioner for en top-kvalitet condo. Men med prisseddel kommer med mange fordele, herunder nem adgang til Houston's bus og letbane. Byens centrum er fyldt med internationalt kendte restauranter og en travl bar scene. Downtown Houston er også placeringen af butikker i Houston Center og Houston pavilloner, som begge dækker hundredvis af tusindvis af kvadratfod af detail-plads.

Missouri City

Billigere end i nærheden Sugar Land, denne Houston forstad tilbyder middelklasse-familier det gode liv uden heftig prisseddel. Familie medianindkomsten falder lige under $100.000, og boligudgifter omkring $185,000 i gennemsnit. Området har en forholdsvis lav kriminalitet og en hurtigt voksende offentlige skolesystem med en enestående ry. Fem plejeinstitutioner er i tæt nærhed til Missouri City, som er 18 universiteter og professionelle skoler. Der er ingen mangel på natteliv i forstaden. Området tilbyder beboere tusindvis af restauranter og hundredvis af barer at vælge imellem, og mere end det nationale gennemsnit for en by af sin størrelse, som er en anselig 70.000 indbyggere.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com