Som retning bør træ gulve Run?

February 2

Som retning bør træ gulve Run?

Når du lægge et trægulv i dit hjem, er nogle af de første ting, der kommer til at tænke farvevalg og typen af træ. Den retning hvor gulve kører muligvis ikke en top betragtning, men det er vigtigt at planlægge dette aspekt nøje. Før du går med en standard lodret mønster, overveje formen og størrelsen på dit værelse. Den retning du vælger kan påvirke den visuelle opfattelse af plads inde i stuen.

Vandret

Hvis du har et værelse, der er smallere end det er lang, kan det ende med følelsen lukket. Æglæggende hårdttræ gulvbelægning lodret i denne situation ville gøre illusionen endnu værre. For at bekæmpe dette problem, lægger gulve vandret. Dette trækker øjet fra side til side, i stedet for ned på længden af rummet. Ligesom en vandret-stribede skjorte kan gøre folk ser bredere end de er, har de vandrette striber, lavet af gulvbrædder samme effekt på et værelse.

Lodret

Lodret Gulvbelægning er den mest almindelige orientering for trægulve. Hvis rummet ikke er alt for lille, vil gulvbrædder, der er placeret lodret fungere fint. Hvis rummet er bredere, end det er lange, vil håndspålæggelsen lodret gulvbelægning hjælpe skabe illusionen af længde på værelset og balance det ud. Det eneste tilfælde, hvor en lodret orientering ikke bør anvendes er instans ovenfor, når bredden af rummet er meget smalle.

Diagonal

Diagonal gulvbelægning tilføjer visuel interesse på et gulv og kan gøre rummet synes større. Øjet henledes på tværs af lokalet, at skabe en illusion af større bredde og længde. Denne orientering virker meget godt i bittesmå værelser hvor både længde og bredde er et problem. Diagonal Gulvbelægning kan også bruges, simpelthen gøre en gulv mønster mere interessant, eller til at oprette en samtale stykke til rummet.

Særlige træ mønstre

At skabe træ mønstre på gulvet er en fantastisk måde at ændre hele udseendet af rummet, men de bør anvendes med forsigtighed. Gulvet mønstre, der ikke vil lukke i et space omfatter parket stil og sildeben eller chevron mønstrede gulve. De trækker øjet både lodret og vandret, at skabe balance. Fordybning mønstre, mens bedøvelse, kan lukke i et space og bør kun anvendes, når rummet er ganske stort. For eksempel, et mørkere stykke af trim træ kan køre rundt om kanten af rummet for at give det dimension, men i et lille værelse, dette vil lukke i rummet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com