Sådan ændres en HID pære

October 28

Ændre en HID pære er ikke det samme som at skifte en normal pære. HID, eller høj intensitet decharge, pærer bruger metalliske salte, der er fordampet i pæren. Disse typer af lys producere mere lys pr. strømforbrug end almindelige pærer. På grund af dette lys intensitet brænder det meget varme. Derfor skal man tage mere omsorg, når du ændrer en HID pære.

Instruktioner

•Lad lampen ud for mindst 30 minutter før du rører HID pæren for at ændre den. Disse pærer tage meget længere tid at køle end traditionelle pærer for at undgå skade Lad pære køle helt.

•Fjern den hærdet glas dække, hvis det er relevant. Ikke alle armaturer vil have denne komponent, men hvis din gør, Fjern skruer eller hægter, der holder låget og fjerne det fra armaturet.

•Løsn HID pære i en uret bevægelse ved hjælp af et håndklæde eller klud handske til at fjerne den. Aldrig håndtere disse pærer uden en hånd, der dækker som olier kan skade den samlede lampen. Nogle områder har genanvendelse programmer for denne form for pære. Kontrollere lokale regler for detaljer og bortskaffe lyset i godkendte mode.

•Skru de nye pære ind i dit stativ med en uret bevægelse, igen ved hjælp af et håndklæde eller handske. HID-pærer er skrøbelige så vær forsigtig, når du indsætter ikke at over twist.

•Reattach nogen glas dækker og tænd lys til at teste. Lad lyset på i mindst 30 minutter for første gang. HID-pærer skal nå fuld temperatur første gang de er tændt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com