Hvordan man bruger en hydraulisk donkraft i vandret Position

06/30/2012 by admin

Hydrauliske donkrafte bruges normalt til at hæve objekter fra jorden. Der er tidspunkter, hvor benytter en jack vandret er imidlertid nødvendig. Projekter som opretning ud en døren jamb med fordel bruge en jack for at sprede åbningen. Flaske stik er det eneste stik, der opererer på denne måde. Ved hjælp af en hydraulisk donkraft i en vandret position kræver, at pumpen er lavere end stemplet. Dette forhindrer den hydrauliske væske siver ud i stempel reservoir og forårsager tab af pres.

Instruktioner

•Twist frigivelse ventil mod uret ved hjælp af kærven på slutningen af jack håndtag til lavere stempel helt. Drej ventilen med uret, når stemplet er nede.

•Sæt stikket på sin side med pumpe under reservoiret. Reservoiret er den cylinder, der indeholder jack stempel og pumpen er, hvor du indsætter håndtaget.

•Hold jack i lige vandret position med en hånd, og brug håndtaget til at drive pumpen. Pumpe håndtaget side til side, indtil bunden af jack og ansigtet af stemplet er mod objektet du reparerer.

Tips & advarsler

  • For at frigøre stikket, holde det i den ene hånd og twist frigivelse ventil mod uret med håndtaget i den frie hånd.
  • Placer bestyrelser mellem objektet og base af jack, hvis den plads, du arbejder på er bredere end den udvidede længde af jack. Spørg en ven til at hjælpe, hvis det er nødvendigt.

Relaterede artikler