Sådan Beskær en Tibouchina

11/03/2013 by admin

Sådan Beskær en Tibouchina

Tibouchina urvilleana er en dramatisk blomstring subtropiske stedsegrønne busk indfødte til Brasilien og i daglig tale kaldet prinsesse blomst. Tibouchina kan nå 15 fødder i højde, og let kan trænes i et lille standard træ form. Busken har en lang blomstringsperiode fra maj til januar hvert år. Blomstrer er også unik, med en levende og rigt violet nuance, der er noget overraskende i landskabet og minder om orkideer. Beskæring krav er par, men busken kan tåle og inddrive fra omfattende beskæring når det kræves.

Instruktioner

•Prune din tibouchina busk i den vinter eller det tidlige forår efter den blomstrende periode har afsluttet for i år.

•Prune væk alle døde, beskadiget, krydser eller slibning grene, skære ned til sundt træ.

Kil højden og sprawl af busk af klipning tilbage terminal gren tips til den ønskede længde. Fjerne op til to tredjedele af filial længde, hvis det er nødvendigt, men ikke mere. Dette vil anspore ny, mere kompakt og tætte gren og blade vækst. Blomstring kan mindskes meget lidt det følgende år, eller det kan ikke, som arter, der er kendt for at være hurtig-voksende.

•Train unge buske i standard træ formularer ved at fjerne grene, spirer og lemmer fra den nederste tredjedel til halvdelen af de vigtigste busk trunk. Konsekvent fjerne enhver ny vækst langs stammen og på linjen jord indtil ingen nye skud vises.

Tips & advarsler

  • Bruge beskæresakse på små grene i mindre end 1/2 tommer i diameter, og bruge en fint tandet beskæring sav til større grene og lemmer til at sikre ren nedskæringer. Sakse er nyttigt til at reducere den samlede højde og spredning af busk.

Relaterede artikler