Hvordan at reparere & lave en lækage i en Pool

November 4

Hvordan at reparere & lave en lækage i en Pool

En utæt pool betyder en vandig rod og konstant opfyldning af pool med koldt vand. Reparere en lækage i din pool vil tillade det samme vand til at forblive i poolen, så det kan opvarme hele ud om sommeren, at gøre til et mere behageligt sted at svømme. Der er et par typer af produkter at vælge imellem, når reparation af et hul i din pool.

Instruktioner

•Anvend en fleksibel gummi-baserede fugemasse, såsom nitrilgummi baseret fugemasse, der giver en stærk selvklæbende bånd til de fleste swimmingpool materialer. En lys frakke af denne fleksible sealer vil huden over en lækage inden for få minutter af programmet; tykkere frakker kan tage timer. Gummi-baserede fugemasse kan bruges til at forsegle vinyl pool utætheder med eller uden en patch, tætning mellem pool liners ansigt plader eller fittings eller forsegle små revner i gunite eller gips. Det fås i hvid eller vinyl blå.

•Brug todelt hånd-moldable epoxy putty. Det hærder til en glat hvid overflade mellem 40 og 60 minutter fra programmet. Todelt hånd-moldable epoxy putty blandinger godt for at opretholde et præsentabelt look og kan bruges til at fylde og reparere revner i gips, gunite, glasfiber eller akryl. Det fås i hvid, tan, grå eller sort.

•Brug hånd moldable gummi gap fyldstof. Det kan anvendes under vandet uden en caulk pistol. Hånd moldable gummi gap fyldstof bevarer en fleksibel, klæbrig konsistens, så det er velegnet til fiksering af mange slags pool lækager. Du kan pakke den omkring lys kablet til at forsegle en utæt lys conduit, erstatte gummipakninger med eller uden at fjerne montering, og fylde eller forsegle revner, huller eller mellemrum.

•Anvend en vinyl patch kit. Dette kit kan bruges til reparationer over eller under vandet. Det bruger en vinyl lim, der holder en vinyl patch på plads over lækagen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com