Sump Pit størrelse vs Sump kapacitet

November 19

Sump Pit størrelse vs Sump kapacitet

Moderne hjem har dræning flise installeret omkring footings af foundation for hurtigt at flytte vand fra rundt omkring i huset til sump pit. Den afbøder chancerne for en våd kælder ved aldrig at lade vandet til pool mod betonfundamentet væggen. Så skal denne proces virker tilstrækkeligt, du vælge den korrekte størrelse af sumpen pit og pumpe.

Sump Pumpestørrelse

Din pumpe skal flytte vand med en større hastighed end det flyder ind i pit. Hvis du vil tilpasse din pumpe skal du først måle, hvor mange gallon per minut vand indtaste pit under den tungeste regn eller forår tø. Den næste vigtige måling er hvor højt lodret pumpen skal flytte vand i fødderne plus friktionen fra rør albuer og deres længder. Dette nummer kaldes den statiske hoved. Med mængden vand pr. minut og statisk hovedet, kan du vælge den korrekt mellemstore pumpe.

Pit størrelse

En grube, der er for lille vil fylde op og tømme hurtigt, forårsager pumpen til at tænde og slukke ofte. Denne cyklus bærer motor på pumpen og kan føre til for tidlig svigt. De mest almindelige størrelse af pit er 18 inches i diameter, som er designet til at håndtere færre end 30 gallon per minut af vand. Hvis din dræning-flise producerer mere end dette, bør du opgradere til en 24-tommer grube, som vil ca dobbelt din vandkapacitet.

Vedligeholdelse

Inden forårs tøvejr, tjekke at den flydende bevægelse ikke er begrænset. Hæld vandet i pit, så pumpen aktiveres og fjerner vandet. Gå udenfor for at sikre vand udgange gennem decharge røret. Se den retning, den løber når den når jorden. vand skal flytte konsekvent fundament og hjem.

Høj vand tabel

Hvis dit hjem er bygget på en høj vandspejlet eller i et område, der får betydelige mængder af regn med dårlig dræning, kan du overveje en backup batterisystem og akustisk alarm i tilfælde af pumpen fejl. Dette holder pumpen kører under strømafbrydelser og advarer hurtigt dig, hvis systemet har standsede i orden. En anden backup system er en anden pumpe installeret i pit med parameteren float indstillet til en højere point. Hvis den første pumpen bliver overvældet, spark den anden pumpe i til at styre den ekstra vand.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com