Hvordan at rengøre granit mund sten i en kirkegård

December 6

Hvordan at rengøre granit mund sten i en kirkegård

Granit footstones er monumenter i kirkegårde, der repræsenterer en gruppe af enkelte familiemedlemmer. De er typisk de største markører og kræver årlige rengøring for at se deres bedste. Inspicere granit struktur for revner og har disse faste godt før rengøring. Granit er meget porøse og fjerner snavs og små klippestykker, der forårsager permanent farvning er et must. Planlægge på forhånd at vaske monumentet på en dag, der ingen begravelser er planlagt i nærheden. Rengøring af footstone tager kun cirka en time.

Instruktioner

•Fyld en spand med vand og svamp granitten. Arbejde fra toppen ned mod jorden. Lad vandet sættetid monumentet for 10 eller 15 minutter. Svamp stenen en anden gang. Dette vil fjerne enhver løs snavs.

•Pour 16 ounce af Kodak foto-Flo 2 gallon af vand. Dette kan købes på ethvert kamera udstyr outlet. Begynd at skrubbe granit med løsningen. Skyl sten stillet godt ved hjælp af en haveslange eller en have pumpe sprøjte.

•Tør foden sten godt bruge bløde håndklæder. Kontrollere sten for tegn på alger eller lichen vækst. Anvende algicider på disse steder ved hjælp af en pumpe sprøjte.

•Mix 1 kop af pool chok med 2 gallon af vand og gælder for alle områder af misfarvning på stenen. Skyl godt med klart vand. Chok behandling vil gradvis lysere stenen.

Tips & advarsler

  • Rene granitsten i morgentimerne. Varmen i dag vil gøre rengøringsmidler tørre på granit, som er skadelige for stenen. Roy Dixon, monument kunstner stater, "Rengør ikke nogen sten i om eftermiddagen eller om aftenen." Rengøring i den sene eftermiddag og aften kunne drive snavs dybt ind i de åbne porer af sten og efterlade pletter.
  • Bære beskyttelsesbriller og handsker, når rengøring footstones. Læs og følg alle instruktioner, kemiske etiket.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com