Hvordan kan jeg beskytte min ejendom, hvis min nabos støttemur kollapse?

December 15

En støttemur holder jord på din næstes ejendom glider ind i jeres. Over tid, men kan væggen blive mindre effektive, som kan præsentere betydelig fare for din ejendom. Fuldt ud at vurdere din situation for at beslutte, hvordan du skal beskytte din ejendom når naboens støttemur kollapse.

Lokale love

Check med din bystyret om love om støttemure. I de fleste tilfælde er støttemur ansvaret for begge grundejere, der berøres. Dette ville betyde, at du skal opdele reparationsomkostningerne med din nabo. Nogle byer give ansvar til kun én part. Juridiske ansvar betyder ikke nødvendigvis, at din nabo vil tage sig af problemet, selvom.

At få en inspektion

Tage initiativ og betale for at få en kvalificeret ingeniør inspicere støttemur. Han kan være i stand til at anslå omkostningerne ved at have det fast, eller hvis problemet er mindre, give dig midlertidig løsninger for fastsættelse af problemet, såsom at tilføje en ekstra hegn for at holde tilbage snavs.

Taler det

I sidste ende, skal du tale med din nabo om problemet med sin støttemur. Da du har forsket gældende love og har allerede haft en inspektion, kan du gå til ham med en fuld vurdering. Understrege, at spørgsmålet ikke er nødvendigvis bare en skamplet for byen fra din ejendom, men denne fiasko hen til lave opgave kunne føre til alvorlige strukturelle skader til sit hjem.

Reparere væggen

Væggen skal repareres til sidst. Hvis du ikke kan arbejde ud af en aftale med din nabo om omkostninger, kan du har intet andet valg end at betale for det selv. Hvis love i din by angiver, at han har et ansvar for det, kan du senere tage ham til småsager domstol til at prøve at få dine penge tilbage.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com