Beskrivelse af Medeco høj sikkerhedslåse

December 16

Beskrivelse af Medeco høj sikkerhedslåse

Medeco høj sikkerhedslåse er produceret af firmaet Medeco låse af Salem, Virginia. Siden deres introduktion i 1960 ' erne, er Medeco produkter blevet konsekvent anerkendt som nogle af de mest sikre låse på markedet. Virksomheden bygger på en udpræget mønstrede kilegang at forhindre lock picking og forbedre sikkerheden.

Typer

Medeco anvendes en standard kilegang fra 1968 gennem 1985. I 1985 patenteret det den biaksiale kilegang, som varierer afstanden mellem ben at vanskeliggøre låsen til pluk. Når patent på denne kilegang løb ud, indført Medeco M3 cylinder. M3 har en integreret skyderen, der forhindrer plukning og vanskeliggør nøgler at duplikere. Virksomheden har også en to cylinder med nedskæringer i hver pin for ekstra sikkerhed.

Funktioner

Størstedelen af lås producenter er afhængige af et system af pins til at sikre en lås. Metal stifter af varierende længder er indsat i en cylinder. Når den korrekte nøgle bruges, vil benene flugte med toppen af cylinderen og gør det muligt at slå. Medeco bruger denne samme teknologi, men tilføjer en ekstra Sidepanel. Tasterne er skåret i en vinkel til at ikke kun løfte benene for at line dem op, men også rotere dem for at imødekomme indholdsoversigten. Denne dobbelte låsesystem hjælper med at forklare de høje sikkerhedsniveauer Medeco produkter.

Bruger

Medeco høj sikkerhedslåse bruges i mange sammenhænge hvor sikkerhed er af den højeste bekymring. Nogle af selskabets kunder omfatter det hvide hus, Pentagon og mange andre offentlige instanser. Medeco produkter er også almindeligt brugt af private selskaber, som skal beskytte aktiver eller oplysninger, som banker og finansielle institutioner. Standard Medeco låse er også tilgængelige for boligejere eller lys kommercielle applikationer.

Fordele

På grund af den dobbelt-låse system anvendes med Medeco låse, er traditionelle lock-picking tools ineffektive på disse enheder. De har også en drill-resistente kerne, der giver forbedret sikkerhed og sikkerhed for brugerne. En af de vigtigste fordele ved Medeco låse er virksomhedens system af central kontrol. Nøgler kan ikke let kopieres og er kun tilgængelige for registrerede ejere. Det betyder, at ansatte i en virksomhed finder det næsten umuligt at kopiere en nøgle uden tilladelse.

Overvejelser

I August 2008 offentliggjort "Wired" magasin en historie viser, hvordan kreditkort nemt kunne skæres for at vælge Medeco låse. Historien fokuserer på Lås-picking teknologier opdaget på 2008 DefCon (lock picking) konference. Samme år, meddelte to forfattere opkaldt Marc Weber Tobias og Tobias Bluzmanis, at de arbejdede på en bog, viser hvor nemt Medeco låse kan være kompromitteret. Trods disse påstande, er Medeco produkter stadig betragtes som blandt bedste i branchen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com