Spiselige Crabapple træsorter

January 6

Spiselige Crabapple træsorter

Paradisæbler er klassificeret som æbler, der er mindre end 2 inches i diameter. Frugten kan variere fra grøn til gul, rød og lilla. Selv om nogle sorter af paradisæbler er meget syrlig, når spises rå, kan de gøre god syltetøj, gelé eller vin og eddike. Crabapple træer kan være en smuk haven udstillingsgenstand på grund af deres blomstrer i foråret samt deres røde og gule blade farver i efteråret.

Sød Crabapple træ

Sød crabapple træ bærer spiselige frugter, der er som regel lavet i gelé eller bevarer på grund af dens tartness. Dette træ vokser op til 14 fod høj, med mørke grå ru bark. Hvid eller pink blomster forvandle til frugt, der er normalt 1-2 inches i diameter, og hvor som helst fra gul-grøn til rød i farven. Dens glatte blade er spidse med et hjerte eller oval base.

Parkman Krabbe Apple

Parkman crabapple producerer spiselige frugter, der er lilla-rød og kun omkring 1/2 tommer i diameter. Dette træ vokser op til 15 fod høj og har 1 tomme pink dobbelt blomstrer i slutningen af foråret. Dens mørke grønne blade er blank. Parkman trives i fuld sol og veldrænet jord.

Rød Jade

Rød jade bærer spiselige små skinnende røde eller gule frugt omkring 1/2 tommer i diameter. Det når højder af 15 fod høje. Blomstrer er semi-dobbeltværelse eller dobbeltværelse, starter pink men dreje hvid. Grene græde eller hænge over jorden. Dens frugt kan spises rå, bruges i gelé og konserves, vin eller eddike.

Camelot Krabbe Apple

Camelot crabapple producerer frugt, der er 1/2 tommer i diameter og red til Bourgogne i farve. De kan omdannes til Henkogt frugt eller frugtgelé. Den kan vokse op til 10 fod høj, med mørke grønne, læderagtige blade. De røde knopper bliver hvide blomster med Rosa kronblade. Den vokser godt i fuld sol i en bred vifte af jord og tåler ikke tørkeperioder godt. I efteråret bliver bladene gule.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com