Sådan laver du din egen olie gulv Finish

01/10/2014 by admin

Sådan laver du din egen olie gulv Finish

Det kan være overraskende at finde, at du kan lave din egen olie gulv finish til at beskytte og behandle dit trægulv. Den bedste olie til dette formål er ren Tung olie. Oprindeligt fra Kina indført Marco Polo Tung olie til Europa i 1200-tallet. Siden da, har dens evne til at vandtæt træskibe og forlænge levetiden af træ genstande såsom møbler fastholdt sin popularitet inden for flere brancher. Ren Tung olie er foretrukket at linolie til gulve, fordi det modstår gulfarvning eller mørkere med tiden. Det anses også for "grønne" og fri for flygtige organiske forbindelser (VOC). Naturligvis ikke-giftige, det modstår syrer, ridser og Mugsporer (i modsætning til linolie). Høj kvalitet Tung olie er gyldne honning i farve. Forbered dig på at påføre flere omgange for at beskytte dit trægulv.

Instruktioner

•Applicer en liberal belægning af olie over overfladen af et trægulv, der allerede er blevet korrekt slebet og farves. Gnid olien i gulvet med en klud, ved hjælp af en cirkulær bevægelse.

•Wait omkring 45 minutter at give olie i blød i. Hvis træet vises tørre inden for denne periode, anvende en anden frakke af olie og gnid det igen. Gentag indtil gulvet forbliver skinnende og ikke er i stand til at absorbere enhver yderligere olie efter 45 minutter.

•Rub gulvet med en tør klud og kigge efter noget fugtige steder hvor olien kan sive fra træet. Buff disse væk med kluden.

•Tillad olie til trænge ind i 12-24 timer mellem yderligere frakker. Nøje for tegn på olie pooling på overfladen af træet og tørres af eventuelle synlige fedtet pletter.

•Give mulighed ordet for at helbrede for mindst en uge til 10 dage. Forvent ordet for at tage op til en hel måned at helbrede fuldstændigt. Efter olie er finish med en anvendelse af træ gulv forsegling voks valgfri efter dette tidspunkt.

Tips & advarsler

  • Visse løvtræ er tætte og modstå absorbere olien i første omgang. Fortynd Tung olien med en lige mængde hvid æble cider eddike til at afhjælpe dette. Eddike fungerer som en ikke-giftige og naturlige opløsningsmiddel, der mindsker viskositet af olie, medvirken penetration.
  • Den rene Tung olie, der anvendes her vil give en lav gloss shine. Evt en højere polsk buff eller voks på gulvet, eller skifte til at bruge en polymeriseret Tung olie.
  • Opbevar ubrugte Tung olie direkte sollys ved stuetemperatur.
  • Undgå at anvende Tung olie til trægulve i frostgrader. Lad ikke direkte sollys til at skinne på en træ gulvet behandlet med Tung olie, før det har fuldstændig helbredt. En af disse faktorer vil forårsage uønskede resultater.

Relaterede artikler