Hjemmelavet ukrudtsmiddel til store områder

January 12

Ukrudt er et fælles hus og have problem med mange løsninger. Mens mange virksomheder tilbyder kemiske ukrudt mordere i form af sprays og pulver, omkostningerne har tendens til at være større end resultaterne. Overveje hjemmelavet ukrudt mordere for det næste angreb på haven.

Naturlige Toddy

Eddike og gin skabe et surt miljø, der er fjendtligt indstillet over for ukrudt udvikling og overlevelse. Kombiner en del eddike, én del billig gin og otte dele vand og hæld direkte på ukrudtet. Dække både blade og rødder for de bedste resultater.

Revner

Salt er en plante værste fjende, og kan være særligt nyttigt i både drab og at forhindre ukrudt i cement revner. Først dræbe enhver eksisterende ukrudt ved at hælde 2 Potter kogende vand med 1/4 kop af opløst salt direkte på ukrudtet. Dette skulle dræbe nogen eksisterende ukrudt inden tre dage. Når ukrudtet er væk, udfylde knæk med salt og vedligeholde månedlige at holde ukrudt permanent ud af revner.

Blegemiddel

Fyld en sprayflaske med blegemiddel og sprøjte direkte på den ukrudt blade og stilk. Kemikalier i blegemiddel vil brænde weed hele dagen. Hvis utilsigtet sprøjtning af planter opstår, skylle planterne straks med vand og de bør være fint.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com