Installation Tips til en udluftningsanordning i en hætte

January 12

Boligejere installere ofte udluftning hætter over brændeovne som et dekorativt element i deres køkkener. Nogle gange glemmer de funktionaliteten af et aftræk hood ligger i ventilen. Mange udluftning hætter Udfør ikke korrekt, fordi de er en eftertanke til design eller er ikke konfigureret korrekt til at håndtere ventilation belastning. Forkert installeret udluftning hætter tillade gas dampe og røg fra madlavning til at blive hængende i køkkenet og andre værelser. Ved at følge et par tips, kan du sikre din udluftning hætte funktioner ordentligt.

Vent til ydre af hjemmet

Udluftning emhætter, kræves med gasforbrugende apparater, skal være korrekt udluftes gennem ydre af huset. Typisk installation omfatter isolering af kanalen, som er normalt 4 til 6 inches i diameter, fra udvendigt helt til loftet. Kanalen tillægger direkte aftræk, som er sikret enten under loftet som en del af aftræk hood eller i loftet som et separat stykke til udluftning hætte.

Energy Star Ventilation standarder

Køkken aftræk fans skal overholde Energy Star-standarder og være i stand til at overføre 2,8 kubikfod per minut per watt. Energy star-kompatibel fans er op til 70 procent mere effektiv, Energy Star Fan produktspecifikationer og retningslinjer. Denne plan vil ikke kun spare energi, men også vil være stille. Energy Star fans er nødvendige for at opfylde en vis grad af støj, der er målt i Lars (maksimale tilladte støjniveau).

Placeringen af ventilen

Positionering udluftningsanordning korrekt under udluftning hætte er vigtigt. Hvis ventilen er placeret i et hjørne, vil det aldrig korrekt ventilere luft til ydre af huset. Dette problem kan undgås nemt ved at køre kanalsystem langt nok, at ventilatoren er bogstaveligt talt kun et par inches fra bunden af ventilen. Mange emhætter og dekorative emhætter har valgfri monteringstilbehør til den fan, der gør det muligt at være installeret lige over ovnen, hvilket gør det til et meget mere effektivt system.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com