Hvordan til at bruge tørretumbler ark til andre ting

January 18

Hvordan til at bruge tørretumbler ark til andre ting

De fleste mennesker bruge tørretumbler ark til regelmæssig daglige vaskeri behov. I tørretumbleren, de laver tøj blødere, lugte friskere og reducerer statisk klamrer, men vidste du, at der er mange andre anvendelsesmuligheder for tørretumbler ark foruden vasketøjet? I stedet for at smide disse brugte tørretumbler ark væk, gemme dem og genbruge dem til andre ting.

Instruktioner

•Tag en ny eller brugt tørretumbler ark og sted en i lommen på din almindelige dagligdags tøj eller arbejde ensartet. Mange Postførere sætte en tørretumbler ark i deres arbejde ensartet at holde bier, myg og gul jakker væk. Du kan sætte en tørretumbler ark i lommen på du skjorte eller bukser mens du spiller uden for eller arbejder i haven for at holde de irriterende bier og myg væk. Placere en tørretumbler ark, hvor du kan se myrer, mus, rotter eller andre uønskede gnavere og dette bør slippe af med dem hurtigt.

•Sæt en tørretumbler ark i mellem fotoalbum eller mellem sider i en bog at holde muggen lugt væk. Placere en tørretumbler ark i ildelugtende sko natten over, en muggen kuffert, et skab eller en skuffe i dit hjem, under sædet af bilen, i bunden af dit vasketøj hæmmer eller kurv, i bunden af et køkken eller badeværelse papirkurven, og ethvert andet sted, der holder lugt. At sætte tørretumbler ark i disse områder vil holde lugten væk.

•Rengør din computer, tv, tastatur, og alle andre elektronik med en tørretumbler ark til at slippe af med statisk elektricitet og til at slippe af støv. Tørretumbler ark også holde støvet fra genbosættelse. Udslette ethvert område, hvor der er så støv eller pet hår til at fjerne den. Du bør gøre dette hver dag eller hver anden dag til at holde den pet hår og støv væk.

•Køre den en gevind nål gennem en tørretumbler ark før du begynder at sy for at holde tråden fra sammenfiltring.

•Sæt en tørretumbler ark i en beskidt bradepande natten, fylde det med vand. Den næste dag aftørre ren med en svamp eller karklud og bagt på fedt kommer ret off. Anti-statisk agent svækker bånd mellem mad og pan. Bruge denne tørretumbler ark rensemetode på enhver og alle beskidte gryder, pander og kedler til at slippe af med den bagt på fedt.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge nogen form for tørretumbler ark, men nogle mennesker siger, at de mere dyre er bedste. Andre mennesker bruger dog de billigere og betænkningen de virker lige så godt.
  • Smid ikke nogen gamle tørretumbler ark væk efter at have brugt dem i tørretumbleren. I stedet genbruge dem til ren dagligdags ting i dit hjem.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com