Hvordan man laver en tobak skål

July 24

Hvordan man laver en tobak skål

Røgtobak gennem et rør eller skål har en anden smag profil end rygning en håndrullede eller store-købte cigaret. Skåle er ens til rør, bortset fra at skålen har et lille hul på siden, også kendt som en carb. Som du ryger, du trykke din hånd mod carb, som lader i mere luft og resultater i mere inhaleret røg. Gør din egen tobak skål indebærer et par værktøjer og en træet lemmer.

Instruktioner

•Pick en gren fra et træ, der er mindst seks inches i længden. Kig på hvert træ diameter og vælge en med en stor nok til din tobak skål diameter. I almindelighed, er du en gren med en diameter på mindst to inches. Rustik piger anbefaler en gren fra en krydret cherry tree.

•Measure 3,5 inches langs grenen og køre din blyant omkring filial, mærkning toppen af skålen. Vende grenen, således at den flade side vender opad. Tryk spidsen af kniven ind i nøjagtige midten af grenen. Trim off overskydende træ, med en håndsav og efter din ældre varemærke, der skaber skålen. Klemme grenen i en skruestik klemme med frisk afskårne side vender opad.

•Drill gennem midten af afdeling, stop før du bore gennem til bunden. Forlade mindst 1/2 tommer i bunden. Flytte til en større dild lidt gradvis, boring ud i midten af skålen. Fjerne brik fra skruestikken.

•Indstil skål på en flad overflade med åbning eller boret området opad. Tryk på kanten af kniven mod siden af skålen og på det lige igennem skålen. Sørg for at hullerne sidde lidt ovenfor bunden af den hule plet i midten af skålen. Placere boret mod kniv mark og skubbe boret lige igennem fra ydersiden til indersiden. Bevæge boret til den modsatte side af skålen og oprette et andet hul, der tjener som carb.

•Find en tynd gren den nøjagtige samme diameter som en af dine huller i skålen. Placer gren inde i klemme og omhyggeligt bore gennem skoven, fjerne center papirmasse. Skære gren ned til en overskuelig størrelse, såsom 6 inches lang. Indsæt grenen i midten af et hul til stilken og bruge den anden hul som carb.

Tips & advarsler

  • Når du bruger skålen, hæld tobak pipe i bunden af skålen og lys. Inhalere gennem gren på siden.
  • Strip bark fra ydersiden af træ filialer, hvis du ikke kan lide udseendet af træ.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com