De bedste tidspunkter at skære en Camellia

February 21

De bedste tidspunkter at skære en Camellia

Kameliaer trives i varmere klimaer, der oplever minimal vinter frysning. Buske producere frodige stedsegrønne blade og et væld af duftende blomster i slutningen af vinteren. Kameliaer drage fordel af en årlig hård beskæring. Beskæring på det rigtige tidspunkt sikrer sunde blomstring, men afhænger meget af timingen af grunden camellia kræver skære ned.

Foråret beskæring

Kameliaer drage fordel af kraftig beskæring i slutningen af vinteren og det tidlige forår umiddelbart efter planterne finish blomstring. Kameliaer producere deres blomstrer i slutningen af vinteren, men knopper til næste års blomstring periode form i begyndelsen af sommeren. Skære planterne for sent i foråret eller sommeren fjerner blomsterknopper så buskene blomstrer dårligt i løbet af de næste vinter. Skære op til holder halv camellia højde i bushen, kompakte og sunde. En svær beskæring på dette tidspunkt også fjerner de visne blomster, forbedre udseendet af bushen i sommermånederne.

Vedligeholdelse beskæring

Det er ofte nødvendigt at beskære kameliaer let hele året. Vedligeholdelse beskæring opstår når som helst og er primært til at fjerne døde eller syge grene. Beskærer beskadiget træ forbedrer udseendet af camellia og også forhindrer yderligere skader i bush. Skader på en gren giver adgang for sygdomsfremkaldende organismer, nødvendiggør fjernelse. Livløs og beskadigede grene er også mere tilbøjelige til at bryde ud og beskadige sundt træ under kraftig vind.

Transplanterede buske

Uanset om du er plantning en ny camellia eller flytte en gammel til en ny seng eller pot, omplantning bør forekomme i slutningen af efteråret. Root skaden opstår under omplantning, så en kraftig beskæring på dette tidspunkt hjælper rødderne inddrive da de har mindre anlæg til at støtte. Skære nyligt transplanterede kameliaer ved 1/3 til ½ deres størrelse. Nyligt transplanterede kameliaer vil ikke blomstre som lushly det første år, da mange af blomsterknopper fjernes, når du skære ned, men den resulterende busk vokser sundere på lang sigt.

Beskæring Tips

Skære ned på det rigtige tidspunkt hjælper kun camellia hvis du beskære grene korrekt. Skåret ud af livløs og beskadigede grene flugter med stammen. Tynde ud gamle træ ved at skære den tilbage til stammen, så ingen træstubbe forblive. Forkorte grene af beskæring dem tilbage til en sund skyde men fjerner alle grene, der vokser indad mod midten af camellia i stedet for udad. Brug kun rene sakse og Beskæresave, og skyl dem i en fortyndet blegemiddelopløsning mellem beskæring hver plante, så du ikke uforvarende sprede sygdomme mellem planterne.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com