Installation idéer til swimmingpool fliser

March 4

Installation idéer til swimmingpool fliser

Swimmingpool fliser kommer i en bred vifte af stilarter og materialer. De mest populære omfatter keramik og porcelæn. Marmor, glas og sten fliser er også tilgængelige for dit projekt. Det materiale, du vælger kan afhænge af dels udseende du ønsker, og funktionen af flisen. Marmorfliser har tendens til at være mere robust og naturlige, mens glas og porcelæn fliser er kunstnerisk og smukke. De kommer også i flere forskellige farver. Når du opbygger din poolområde, overvejer installering og udvikle din egen plan.

Farverige mosaikker

Mange pool ejere vælger at installere flise i deres pool i en mosaik mønster. Dette skaber en smuk og snedig accent. Fliserne kan installeres i et mønster, du vælger, men nogle af de bedste idéer omfatter installation store flerfarvede fliser i bunden af puljen. Danne en blomstret mønster ved at installere store kvadratiske fliser i petal figurer på bunden af puljen. Derefter omgiv disse fliser med en ensfarvet flise installation af hvid eller blå. En anden idé er at skabe en sort-hvid mønster som en Kontrolprogram bord langs bunden af puljen. Mosaikker kan være simple eller komplekse og er kun begrænset af din tid og fantasi.

Kantning

Swimmingpool fliser kan også bruges som kant omkring læben af pool, enten over eller under vandlinjen. Bruger en mørkere flise her vil give en kontrast og markere vandlinjen. Da den mørke farve kompensationskøb lysere swimmingpool fliser, er forskellen slående. Marmor fliser er et ideelt valg i denne type installation. Men farvede glas og porcelæn fliser også tilføje farve, og reflektere lys. Keramiske fliser i alle farver vil være en mere billig løsning og stadig give en kontrast.

Trin og dæk

Flise giver bedre fod for trin end din pool overfladen i de fleste tilfælde. Keramiske fliser er typisk bruges her på grund af deres holdbarhed og overflade. Hvis du vælger at flise din pool trin, bruge en flise, der har en ru overflade, eller tilføje en skridsikker maling til flise. Porcelæn, glas og poleret marmor fliser vil være behændig. Der er rå, polerede fliser, der vil give mere trækkraft. Installere marmor fliser på trinene er en holdbar indstilling, der også tilføjer en sofistikeret accent til puljen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com