Værftet arbejde Tips

March 5

Værftet arbejde Tips

Nogle mennesker ser frem til værftet arbejde som en form for terapi, der lindrer virkningerne af stress. For andre mennesker er tanken om at skulle arbejde i gården nok til at forårsage stress. Uanset hvilken type, som du passer ind i, kan du gøre arbejdet sikrere og mere effektiv ved at følge nogle enkle tips og råd.

Skovl pude

Værftet arbejde, der kræver, at grave i snavs med en skovl lægger ganske en belastning på sålerne på dine fødder. Nogle dæmpning kan reducere problemerne med gentagne bevægelser af foden mod skovlen. Skær to små stykker af haveslange på langs, således at hvert stykke kan glide over kanten af skovl blade på hver side af håndtaget for at give en enkel og nem pude.

Vaklende plæneklipper

Hvis du bemærker en wobble i din plæneklipper, slukke maskinen og inspicere hjulene. Den mest sandsynlige årsag til en kæmpende plæneklipper er en løs bolt, som du kan stramme med en skruenøgle. Denne enkle løsning på problemet vil forhindre din maskine i efterlader dig med en klippe græsplæne, der er tilbage, ser laset.

Raking blade

Jobbet af raking blade vil tage langt mindre af din tid, hvis du tillader blade til at hvile på græsplænen for en stund. Over tid scatters vind nedfaldne blade ud af din værftet helt eller op mod hegn eller vægge. Det bedste tidspunkt at tage ud raken er når moder natur har lavet bunker, der gør indsamling af den store samling af nedfaldne blade meget lettere.

Effektiv vanding

Valgte den bedste tid på dagen for at øge effektiviteten af vanding din græsplæne. Mere vand vil fordampe fra toppen af jorden, før det har haft en chance for at synke ned til rødderne i varmt vejr. Du kan mindske virkningerne af fordampning af vanding tidligere på dagen, når temperaturen er ikke så høj og vind er roligere.

Elektrisk udstyr og værktøj

Du kan beskytte din ryg ved at vælge værftet udstyr drevet af elektricitet eller erstatte gas powered værktøjer med deres elektriske kolleger. De fleste værktøjer og udstyr, der kører på elektricitet er lettere og derfor lettere at holde og betjene end dem drevet af gas. Going med lysere vægt værktøjer kan gøre din værftet arbejde mere produktivt og bliver lettere på dine muskler.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com