Sådan ændres en skydedør i en Bi-fold døre

April 2

Hvis du har skydedøre på skabene i dit hjem, men vil bi-fold døre i stedet du kan blive tænkning om at skabe bi-fold døre ved at skære panelerne skydedør i halve lodret og forbinde begge halvdele af hvert panel med hængsler, fordi det er hvad en bi-fold døre er. Desværre for dette begreb, mange closet skydedøre er enten hule kerne eller for tung at bruge som bi-folder. Det giver mere mening at erstatte skydedøre. For det er der bi-fold døren kits.

Instruktioner

•Tag glidende døre ved at løfte dem off beslag i toppen og vippe dem op og væk fra de nederste beslag. Sæt dem til side, og derefter skru spor og beslag med en skruetrækker. Hvis der er en forsænket spor på overhead rammen, dække det med et stykke træ. Skær den bredde og længden af den vandrette dørkarmen, og derefter installere bord højre over sporet, i det væsentlige oprette en ny overflade. Du vil placere bestyrelsen over sporet og skru den på plads med en skruetrækker og træ skruer.

•Measure længden og højden af åbning og købe en bi-fold døren kit af den rigtige størrelse på en lokale hjem forbedring butik.

•Installer bi-fold døren styr over placeringen af den tidligere spor ved at skrue det på plads med skruer og en skruetrækker. Denne hardware er inkluderet i bi-fold døren kits.

•Hold en plumb bob i midten af den nyinstallerede spor på hvad kaldes bi-fold døren pivot point på en øverste hjørne af sporet. Holde plumb bob konstant og mærke på gulvet hvor plumb bob rører. Gør det samme på anden enden af dørkarmen. Dette gøres for at sikre installationen bliver helt lige. Du vil installere bunden pivot beslag for bi-fold døre hvor du har foretaget mærkerne på gulvet.

•Installer nederste beslag af bi-fold døre så pivot huller er over mærkerne du lavet ved hjælp af plumb bob. Skru beslagene i gulvbrædder, ved hjælp af en skruetrækker og hardwaren leveres med din bi-fold døren kit.

•Installer toppen omdrejningspunkterne, som er to stang-formede dele, i toppen af bi-fold døre nær den udvendige kant. Skubbe dem ind i de forborede huller i hånden. Gør det samme for de øverste ruller, to rulle hjul på en stang. Indsætte dem ind i huller i nærheden af center kanterne af dørene. Indsætte nederst omdrejningspunkterne i huller i bunden af dørene. Disse er også stang-formede dele.

•Lift døre og placere dem, så de øverste ruller og pivots passer ind i sporet. Delene vil kontrakten lidt på en fjeder til at give dig den plads du skal slide bunden omdrejningspunkterne på bunden parentes.

•Test døre ved at åbne dem, og justere positioner i bunden omdrejningspunkterne at rette døren efter behov.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com