Ulemper ved Burning træ

April 7

Ulemper ved Burning træ

Afbrænding af træ giver en glimrende kilde til varme, der er mange ulemper for denne aktivitet, herunder den relative mængde af forurening det genererer, dens iboende messiness, sin tunge vægt og overordnede dimensioner, og endelig faren det medfører, hvis efterlades uden opsyn. Andre varme kilder, såsom naturgas, har færre ulemper.

Forurening

Sod, røg og aske er de naturlige biprodukter i en træ brand. Røgen skal kanaliseres effektivt gennem en skorsten eller flue for at forhindre kvælning. Sod er sammensat af partikler af ufuldstændigt forbrændte kulstof, der ofte overholder siderne af skorsten, at skabe sorte mærker, der kræver hyppig rengøring. Mens aske kan bruges som en base materiale til kompostering bunker, i bymæssige områder er det sværere at bortskaffe på en miljøvenlig måde.

Messiness

Ud over sodpartikler genererer træ også bunker af træflis, savsmuld og andet snavs. Ofte, er træ en rugende sted for edderkopper, græshopper og andre insekter, der kan indgive inden for revner eller huller. Som træ transporteres fra et udendørs miljø til en indendørs miljø, mindre stykker af barken kan flage ud, eller insekter kan foråret fra deres skjulesteder. Ligesom træ bunker kræver hyppig rengøring, kræve pejse også en daglig fejning og skrubning regime.

Vægt

Forskellige typer af træ har forskellige tætheder; balsatræ har en massefylde på syv pounds per kubikfod, mens fyrretræ har en massefylde på ca 52 pounds per kubikfod. Træ, der anvendes til at brænde ofte har en massefylde på mellem 20 til 40 pounds per fod. På grund af denne tæthed, skal træ være skåret i to - tre fod logs for at være transportable. Mængden af træ kræves for en betydelig brand for en aften ofte kræver mellem 10 til 12 logs, nødvendiggør flere ture.

Farer

Brændende træ i et sikkert manipuleret skorstenen stadig udgør en fare, hvis en vildfaren gnist fra det brændende træ undslipper rammerne af pejsen og hegnspæl på tæpper, møbler eller andre brændbare materialer. Mens pejse er ofte udstyret med glasdøre eller mesh skærme designet til at forhindre vildfarne gnister, nogle gange sker ulykker. Træ drevet brande skal være deltog på alle tidspunkter at effektivt beskytte sig mod denne fare.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com