Beskrivelse af bladene af en lilje

April 25

Lily planter vokse med stilke lige fra kun et par inches høj til mere end 8 fod høj. Blade vokser langs stilke i forskellige former og ordninger afhængigt af sorten lily. Der er nogle 4000 arter af planter i den mangfoldige familie Liliaceae, og det omfatter løg, asparges og tulipaner sammen med mange arter og hybrid haven liljer. Åkander, med deres faste, flydende disk-formet blade, er ikke sandt liljer.

Krans blade

Mange Lilium martagon (Turk's cap) liljer har flat blade arrangeret i hvirvler rundt om stilken. Blade hvirvler ligner fancy Elizabethan flip fordelt på intervaller langs den lilje stilk. De skimmeldannelse blade er lyse-eller mørkegrøn.

Skiftevis arrangeret blade

Asiatiske og orientalske liljer vise deres blade skiftevis langs og omkring stilken. Den lange, flade, strop-lignende blade lægger direkte til stilken og udvide, og derefter komme til et punkt. Fremtrædende vener Vis på de lyse grønne blade.

Oprejst, lukkede blade

De mørke-grønne blade af L. candidum (Madonna lily) knus stænglen tæt i en opretstående vækstmønster. Krans basal klumper af løv vises i tidligt falde og forblive grøn gennem vinteren.

Græs-lignende blade

Nogle liljer vise smalle, græsklædte løv. L. davidii producerer mørke-grønne stængler med et væld af fine, nedadgående-curling blade, der synes at være sluttet til stilk med en TOT af silkeblød "hår." Løvet er attraktivt, selv når anlægget ikke er i flor. L. regale (Regal lily) viser smal, tætliggende blade rundt og langs hele stammen. Den attraktive løv indtægtsførsel sin storslåede, sødt duftende trompet blomstrer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com