Tøjvask Tips for fedt

April 27

Tøjvask Tips for fedt

En af de værste ting, der kan ske en artikel i tøj er at få sprøjtede med fedt. Om det madlavning olie eller motorolie, har fedt pletter længe været et dagligt syn i vaskerum skrækhistorier. Dog med nogle TLC, kan du mestre fedt plet. Korrekt behandling af en plet af denne kaliber tager nogle hårdt arbejde, men i sidste ende det gemte tøjet er det værd.

Skrubbe

Så snart du støder på en fedt plet, er den bedste ting at gøre krat det. Jo tidligere du kan komme til det, bedre, så længere-sæt fedt pletter er ikke modtagelig over for denne del af processen. Brug den fjernelse af pletter side af en svamp og dæmpe det med vand og derefter forsigtigt drys nogle bagepulver over en fedt plet. Begynd at skrubbe bagepulver i pletten ved hjælp af en våd svamp. Den bedste måde at gøre dette er at skrubbe i et lille cirkulært mønster i retningen mod uret.

Iblødsætning

Når du har skrubbes med bagepulver, skyl den overskydende pasta ud og forberede en varm vand suge. Blød, tilføje 1 til 3 tbsp. fedt-skæring opvaskemaskine vaskemiddel. Når suge er flot og skummende, placere den fedtede tøj i og vent ikke mere end 30 minutter. Sørg for at dræne suge grundigt, hvis du bruger din vaskemaskine før man går videre, da overskydende opvaskemiddel kan forstyrre den næste del af processen.

Vask

Starte en belastning af vasketøj med bare fedtet tøj. Sørg for, at vandet er varmt, og bruge en regelmæssig mængde vaskemiddel proportional med mængden af tøj du vasker. Før først vask starter, tilføje en dåse sodavand. En mørk cola er bedst, men hvis du er bekymret for farve overføring, kan du bruge klare soda. Når vask er gjort, bør din fedt pletten være væk. Hvis ikke, du sandsynligvis skal smide tøjet væk som yderligere behandling vil skade det mere.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com