Sådan installeres Andersen dobbelt Hung Windows

May 15

Andersen Windows gør en fuld linje af arkitektoniske stilarter for bolig- og erhvervsejendomme installation. Til brug i hjemmet er den mest almindelige stil vindue typografien dobbelt hang, over-ruden. I en dobbelt - hung vindue er både top og bund Skærfer bevægelige. Den øverste vinge vil komme ned, giver mulighed for ventilation i toppen af rammen. Bunden skærf kommer op, så ventilation i bunden. Andersen windows er installeret ved hjælp af det meste standard teknikker, men med specifikke instrukser vedrørende blinke for at bevare garantien på vinduerne.

Instruktioner

•Measure vinduet åbning horisontalt og vertikalt for korrekt fit før du installerer din Andersen vindue. Måle diagonalt i begge retninger for at sikre, at åbningen er firkantet. De to målinger skal svare inden for 1/8 tomme. Bruge en hammer til at banke sider eller går lidt til at korrigere det efter behov.

•Klippe huset wrap på de øverste hjørner af vinduet åbning, diagonalt, op og væk fra byens ca 5-6 inches. Fold denne klap og tape det til housewrap ovenfor for at holde det ud af vejen. Passer formable metallisk blinkende til bunden karmen, arbejder det ind i hjørnerne til at forhindre boble. Hæft det på plads på væggen med en pneumatisk korte pistol.

•Sæt træ shims i hjørnerne af karmen. Køre en perle af dør- og caulk rundt i kanten af åbningen på væggen. Indstil vinduet ind i åbningen udefra og centrere det vandret. Kør én skrue gennem flange rundt vindue, en top hjørne, til at holde vindue åbnes, mens det er at være shims. Låse en Skærfer låsen.

•Wedge shims mellem side vindue jambs og væg rammen på de øverste og nederste hjørner og midt i hver side til at holde vinduet forsvarligt. Placere et niveau på bunden karmen og justere shims nedenunder efter behov for at centrere boblen i indikatoren. Kontrollere to side jambs og måle vinduet vandret i toppen, midten og bunden. Måle vinduet diagonalt i begge retninger. Justere shims som nødvendige for at gøre vandrette målingerne passer og diagonal målingerne lig med hinanden.

•Kontroller den medfølgende montering skruer gennem trim flange rundt uden for ansigtet af vinduet på begge sider og på tværs i toppen til at fastgøre den fast til væggen. Brug tre skruer på toppen og fire på hver side. Lad bunden løstliggende.

•Peel opbakning fra den selvstændige vedhængende blinkende strimler og passer dem med en lang kant mod hver side af vinduet med sin kant under trim på siden af vinduet, mod væggen. Anvende en perle af dør- og caulk langs den øverste kant af vinduesrammen på ydersiden og passe drop cap på toppen med den korte kant overlappende toppen af rammen og højere flange mod væggen. Anvende den blinkende stribe langs toppen, overlappende sidebeslag, med dens nederste kant på toppen af drop-cap. Frigive tapen og fold hus wrap ned, overlapper blinkende øverst i vinduet.

•Klippe shims flugter med den rude indramme bruge en hobbykniv til at score dem og derefter bryde dem med en hammer. Brug en boremaskine til at fjerne skruerne fra plastemballage klip og fjerne dem. Pack skum backer stang ind i hullet mellem vindue jamb og væg ramme, ved hjælp af en spartel til at trykke på stangen på plads. Caulk langs sidesømmene i vinduet over backer stangen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com